Meg kínoznak az ukránok?
Figyelt kérdés
haverom mondta ha kimennénk ukrajnába akkor megvernének és megkínoznának mert az egy barbár nép és egymást is csak verik és kínozzák ha meg hallanák a magyar szót meg is ölnének2021. szept. 28. 12:45
11/12 anonim válasza:
én Szabolcsiként életemben egyszer jártam külföldön, Romániában, de ezen az egy utacskán is terjesztettek olyanokat hogy vigyázzunk mert kifoghatunk Magyargyűlölő tagokat, az ukrán vidékről meg konkrétan rémképeket terjesztenek, szóval én úgy állok hozzá hogy nem lepődnék meg semmin még napjainkban sem
12/12 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esély arra, hogy ilyesmi történjen, ugyanis a testi sérülések okozását Ukrajnában is bünteti a törvény. Bűnözők meg mindenhol máshol is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!