Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az emberek, miért csak többen...

Az emberek, miért csak többen "kemények"?

Figyelt kérdés
Mindig az van, hogy ha valaki magában van, akkor csöndben van, nem köt belém, nem szól be, suliba sem, és az utcán sem. De, ha már 2-3 an vagy tőbben vannak ellenem, akkor kiröhögnek, beszólnak, kötözködnek. Miért? Az ilyenekcsak akkor bátrak, ha ott vannak a haverjaik is?
2010. aug. 29. 12:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Az ember szociális élőlény, genetikailag kódolva van ez a viselkedés.
2010. aug. 29. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Véletlenül nem egy bizonyos népcsoport tagjairól beszélsz?

Mert azokra jellemző ez a fajta viselkedési forma.

2010. aug. 29. 12:08
 3/12 A kérdező kommentje:
De, a "kedves" "testvííírekrőőől"!
2010. aug. 29. 12:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

egyedül ki előtt menőzzön, h be mer szólni??

arról nem is beszélve, h egyedül valószínűleg fél

ha sokan vannak, akkor meg nagyarc, h bárkinek beszól, meg bárkit megver

ha én is egy 5tagú csoport tagja lennék, én se félnék..még két 100 kilós embertől se xD

2010. aug. 29. 12:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Én egyedül is kemény vagyok :D Legalábbis a tezsvirek sem szeretnek nekem beszólni. Bár ez az életstilusommal jár.
2010. aug. 29. 13:02
 6/12 anonim válasza:
Mert egyedül gyávák..
2010. aug. 29. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Te tényleg kemény vagy, berepedt a monitorom...
2010. aug. 29. 13:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Mert a tömegpszichózis érvényesül egy csordában.
2010. aug. 29. 14:04
 9/12 anonim ***** válasza:

Mert gyávák.

Megfigyeltem hogy egyedül nem is szállnak fel a buszra, hanem megvárják ameddig jön a haverjuk. Utána már nagyon kemények.

Na és miért van az hogy nem kötnek abba aki nem egyedül van? Belém már kötöttek cigányok, meg nemcigányok is amikor egyedül voltam, de amikor ott egy haver akkor egy szót se szólnak.

És miért van az hogy a nagy darab kétajtós szekrényekbe meg a 2 méteres debella állatokba nem kötnek bele?

Bezzeg aki alacsony és vékony azzal kötözködnek.

2010. aug. 29. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen,a "testvíreknek" ez különösen szokása...van amelyik egyedül olyan csöndes,hogy egy szót sem szól,nyugodtnak tűnik,dem ikor ott a többi akkor "megőrül".Sima birkaszellem.A farkasok is csak falkában támadnak...
2010. aug. 29. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!