Érdemes Facebookon komentelni/ koment vitába belekezdeni nyilvános hír posztok alatt?
3#
Igaz😅
Értem hogy idő pazarlás de cikinek tartanátok ha ezt ismerős látná?
Én érdekesnek tartom ezt az ismerős látja dolgot. Ugyanis én szökőévente egyszer látom, hogy a face a falamra dobja, és kizárólag ha egy nagyon közeli ismerősöm vagy rokonom kommentel. Azok is ilyen boldog szülinapot típusú kit érdekel hozzászólás.
De az én kommentjeimet bezzeg mindenki látja. Szinte nincs olyan kommentem amit egy ismerősöm minimum be ne lájkolna vagy nevető fejet tesz oda. Van, hogy egész távoli ismerősöm sokszor olyan oldal alatt amit 100% hogy nem követ, szóval ne vágom hogyan van ez. És ja sokszor gáznak érzem, pont ma egy politikai cikk alatt vitáztam egy barommal, és belájkolta a lány aki tetszik... nyilván mert feldobta nála a kommentemet de nagyon nem akartam volna, hogy lássa iszonyat égő volt.
Bezzeg én nem tudok ilyen poloska lenni pedig annyira kíváncsi lennék rá 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!