Miért gondolják már a 15 évesek is, hogy: "Magyarország egy xar megyek külföldre ott megbecsülnek és ott gazdag leszek"?
miért voltál depressziós, hogy oldóttak meg a problémáid, miért nem volt lehetőséged tanulni, dolgozni utazni?
ezekre vagyok kíváncsi, nem a tényekre hogy neked jobb hanem hogy MIÉRT jobb és így le tudok vonni következtetéseket
Orbánon kívül semmilyen uzsorás nem volt rámszállva :D
A depresszió részben az anyagi gondokból részben a társasági élet és a munkalehetőségek hiánya miatt alakult ki. Szinte minden barátom Pestre vagy külföldre költözött, a munkám nem fizetett sokat, jártam pár ingyenes tanfolyamra ami semmire se volt jó, barátnőt se tudtam szerezni. Egy zsákutcának éreztem az ottani életemet, lépnem kellett.
Amióta kiköltöztem lett egy korrekt állásom, barátnőm, van néhány barátom, járok edzeni és több lehetőségem van szórakozásra, tanulásra, fejlődésre, összességében mindenre és nem tervezek hazamenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!