Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Miért gondolják már a 15...

Miért gondolják már a 15 évesek is, hogy: "Magyarország egy xar megyek külföldre ott megbecsülnek és ott gazdag leszek"?

Figyelt kérdés
2021. febr. 12. 21:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nem válaszoltál meg ezzel semmit csak tulajdonképpen több kérdés lehetőségét vetetted fel... talán bővebben
2021. febr. 13. 12:30
 12/27 anonim ***** válasza:
68%
Mire vagy még kíváncsi? Nem értem melyik része nem világos, de talán ha konkrét kérdést teszel fel tudok válaszolni
2021. febr. 13. 12:35
 13/27 A kérdező kommentje:

miért voltál depressziós, hogy oldóttak meg a problémáid, miért nem volt lehetőséged tanulni, dolgozni utazni?

ezekre vagyok kíváncsi, nem a tényekre hogy neked jobb hanem hogy MIÉRT jobb és így le tudok vonni következtetéseket

2021. febr. 13. 12:39
 14/27 A kérdező kommentje:
mert tudod lehet azért érzed jobban magad Angliában mert mittomén megerőszakoltak v narkós voltál v rádszállt egy uzsorás... ezt nem tudohatom
2021. febr. 13. 12:42
 15/27 anonim ***** válasza:
55%

Orbánon kívül semmilyen uzsorás nem volt rámszállva :D

A depresszió részben az anyagi gondokból részben a társasági élet és a munkalehetőségek hiánya miatt alakult ki. Szinte minden barátom Pestre vagy külföldre költözött, a munkám nem fizetett sokat, jártam pár ingyenes tanfolyamra ami semmire se volt jó, barátnőt se tudtam szerezni. Egy zsákutcának éreztem az ottani életemet, lépnem kellett.

Amióta kiköltöztem lett egy korrekt állásom, barátnőm, van néhány barátom, járok edzeni és több lehetőségem van szórakozásra, tanulásra, fejlődésre, összességében mindenre és nem tervezek hazamenni.

2021. febr. 13. 13:02
 16/27 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom nem feltétlen külföld javított a helyzeteden, de a környezetváltozás, a "felnőtté" válás
2021. febr. 13. 13:53
 17/27 anonim ***** válasza:
29%
Azért mondják, mert ez a divat, jobb esetben azért, mert kíváncsiak.
2021. febr. 13. 17:47
 18/27 anonim ***** válasza:
71%
16: nem egészen, évek óta albérletben éltem külön anyáméktól. Dolgoztam, saját kocsi stb. Felnőtt életem volt de abban a környezetben nem tudtam volna maradni. Pestre is mehettem volna, lehet hogy azzal is valamilyen szinten megoldódott volna a problémám, de én már nem tudtam nézni azt az egész vergődést ami otthon megy.
2021. febr. 13. 18:22
 19/27 anonim ***** válasza:
72%
18-as, te Erika fia vagy, igaz?
2021. febr. 14. 10:47
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
Nem, én Ági fia vagyok 😂 de egyébként több ezer magyar fiatalra illik szerintem ez a leírás, nem én vagyok ezzel egyedül.
2021. febr. 14. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!