Sok magyar-cigány vegyesházasság, vagy együttjárás van?
Láttam már magyart és cigót együtt...
De szerintem a házasságig nem sokan jutnak el. Egyik rokonom is járt cigánnyal, próbálta a környezete jóhiszeműen kezelni. Végül szakítottak, nem a rosszallás miatt, egyszerűen kiderült, hogy retek nagy bunkó volt a...cigány. Persze történhetett volna ellenkezőleg is, nem feltétlen kell emiatt rögtön következtetéseket levonni (mondjuk lehet).
ha egy magyar összeházasodik egy cigánnyal akkor hiába hogy minden szép és jó az elején egy idő után kiütközik h cigány és lehet h már késő annak a magyarnak lépni mert lehet h van gyerek és akkor már végleg vége annak h könnyen kilépj a kapcsolatból...
személy szerint nekem ha "vénlány" maradnék akkor se kellene cigány
én soha nem értettem ezeket az szép, okos magyar lányokat és fiúkat hogy mehetnek hozzá a legkoszosabb, legbűzözőbb, aljanépe cigányokhoz....
és az a legszomorúbb az egészben h ők is olyanok lesznek...
és egyik családja sem fogja elfogadni a másikat...
a cigány azért nem a magyart mert "áhh magyar, választhattál volna magadfajtát"...
a magyar meg is ugyanezért h "pont cigányt kellett választani amikor annyi értelmes fiú/lány van és pont ő kellett neked"...
egy szó mint száz...a mondás is így tartja: "suba a subához, guba a gubához"...
Borsodban lakom, a láthatóan alsó/munkásosztálybeli magyaroknál aránylag gyakran látni ilyet (főleg fiúknál).
A házasságokról nem tudok, de időnként olyanról is hallani.
Tökmindegy mennyi ilyen van... amelyik magyar erre vetemedik, az ugyanolyan korcs lesz mint az a redvás kis cigány akivel összejött.
És az elcigányosodott magyart nem kéne magyarnak tekinteni... Ciánt nekik.
Vannak értelmes, normális cigány fiatalok is, ahogy a "magyarok" között is vannak bőven koszosak, tanulatlanok, munkakerülők, alkoholisták, tolvaj gazemberek. A magyart azért tettem idézőjelbe, mert a cigányok is éppen olyan magyarok, mint a fehérebb bőrű lakosság. Nekem pl egy idetelepült nigériai, aki szeret itt élni, nagyobb magyar, mint azok, akik árpádsávos zászló alatt vonulnak, és döngetik a mellüket, hogy "ők mekkora nagy magyarok, hazafiak."
Sajnos kis hazánkban nagyon elszaporodott az agymosott, gyűlölködő emberek száma, jobb lenne, ha inkább ők hanyagolnák a szaporodást, mert elég belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!