Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Mi itt fikázzuk a cigókat, de...

Mi itt fikázzuk a cigókat, de ők 86 %-ban beszélnek második nyelvet, ez az arány a magyar összlakosságra 16 %. Tudtátok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 12:51
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Válasz a kérdésre: igen mi fikázzuk őket, mi aki eltartjuk és megtűrjük őket a saját országunkban, miközben élősködnek rajtunk, lopnak, csalnak, hazudnak és erőszakoskodnak.

Már a kérdés is rendkívül agyalágyult, aki feltette, az vagy közéjük tartozik, vagy nem ebben az országban él, vagy a seggüket nyalja, mert velük együtt nőtt fel (elcigányosodott magyar), esetleg nagy liberális, aki próbálja még ezt a maradék kis békét és összetartást is szétzilálni a magyarok között a betelepülő paraziták előnyére.

Képzeld, egy embert nem elsősorban a képzettsége, hanem a szándékai szerint kell megítélni, lehet akármilyen képzett a cigány, vagy tudhat akár 100 nyelvet, ha gazemberként él, a kötél akkor is jár neki!

2010. aug. 11. 21:25
 42/47 anonim ***** válasza:
0%
Erdekes eleg sokan leszoljatok a ciganyokat es azt mondjatok nem er semmit a nyelvuk. En Eszak=Amerikaban elek es eleg sok helyen jartam mar a vilagban de ha csak magyarul tudtam volna elvesztem volna a magyarok nyelvtudasa pedig a bekafeneke alatt van Europaban nem beszelnek masodik nyelvet ha iskolaban is tanuljak az angolt, franciat, nemetet szornyu ami rajuk ragad, sehol nem tudjak magukat megerteteni 1-2 kiveteltol eltekintve pedig nehanyan felsofokot is vegeznek adott nyelvbol itt kint meg hebegnek-habognak es ez igaz sajnos sokszor tapasztalom! Talan 1-2 generacio mulva mar 25 30% fog valamilyen masodik nyelvet beszelni! Sajnos a magyar nyelvvel soha sehol nem fog senki boldogulni kiveve Magyarorszagot es a kornyezo orszagokat ahol jelentos szamu magyar kisebbseg el! Viszont a ciganyo ha tud ciganyul a vilagban barhol megerteti magat a tobbi cigannyal legyen az Spanyol, Cseh, Szlovak stb. tehat az O nyelvuk minimum ennyivel tobbet er.
2010. aug. 12. 04:47
 43/47 anonim ***** válasza:
Na ne mondd már, hogy akik idáig kimentek pl. az USA-ba, az mind tökéletesen beszélte a nyelvet. Mégsem haltak éhen. Sőt...
2010. aug. 12. 09:38
 44/47 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem tudnak csak cigányul, az meg az összes nyelv fekete lyuka. Nekem van egy cigó osztálytársam, második éve áll bukásra angolból, közben magyarul is alig tud. Ennyit erről...
2011. máj. 16. 11:19
 45/47 anonim ***** válasza:
A cigány nyelv az még a némettől is nehezebb. Most készülök nyelvvizsgázni belőle, szal nem csak kitaláltam ezt...
2011. máj. 22. 19:58
 46/47 anonim ***** válasza:
Dikkhá moréé de dzsukel bicáód ván, hádd mennyjek mán egy kort igírem nem lopóm él . Ilyen kb ?
2011. júl. 2. 22:53
 47/47 anonim ***** válasza:

Mit nevezel második nyelvnek!?

"Ápá, dikházzad má he, á Buksi kidzsanelt!"

"Há' dicsák Buksi"

Ez még viccnek is rossz...

2012. jan. 21. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!