Mi itt fikázzuk a cigókat, de ők 86 %-ban beszélnek második nyelvet, ez az arány a magyar összlakosságra 16 %. Tudtátok?
Biztos jobb a nyelvérzékük, sokkal okosabbak is mint mi azért tudnak több nyelvet. :S
Viccet félretéve szerintem ez egy hatalmas hülyeség. A cigányok a saját nyelvüket is már csak elvétve ismerik, nem hinném hogy a 86%-a tudná a cigány nyelvet tökéletesen.
Nem provokálok, kedves utolsó, csak feltettem egy kérdést.
Ha ez ilyen indulatokat vált ki belőled, akkor lapozz tovább, Isten ments, hogy elrontsam a napodat.
Komolyan érdekel és szeretnék értelmes válaszokat is kapni
Az eddigieket köszönöm.
mi viszont visszakérdezünk, mert várjuk a forrást, de feltehetem én is azt a kérdést, hogy "A cigányok éjszaka csecsemőket beleznek ki. Mit szóltok hozzá?"
és akkor majd a te logikád alapján leugatok mindenkit aki forrást követel meg pontos infókat;) ennyit rólad. a kérdés törölhető.
Ez minden országben így van, a kisebbség beszéli a többség nyelvét, fordítva viszont sehol sem.
Van a duna tévének egy műsora, kisebbségek a föld körül vagy ilyen és abban beszélt egy professzor, hogy ezért örül, hogy ő Olaszországban él kisebbségként, mert egyformán beszéli az olaszt és a németet, viszont ha olasz lenne csak olaszul tudna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!