Mik a cigányok jellemzői?
. Hiába fürdenek , a bőrüknek a kipárolgása egy jellegzetes keserű testszagot hoz magával , hiába fürdenek
A jó anyádat azt! Volt cigány osztálytársam a kulturáltabb fajtából és sok putris igénytelen magyarnál illatosabb volt, aki azt mondja hiába fürdenek nem lesznek illatosak ez hülyesség.
Meg a többség cigány meg alapvetően cigányszagú, ez inkább izzadság szag ami a ruhájukban van, nem mossák ki ha netán megfürödnek a ruhájukat nem mossák ki.
Ez a legkönnyebb munkát végzik ez igaz, hozd ezt öcsém azt stb. pohos cigányokra igaz ez.
Meg akinek nincs fürdöszobája lavorban mosdanak annak meg dohos szaga van, hát jobb, mint a büz de enngem ez is írritál.
6 évig volt középsukliban egy aranyos lány osztálytársam, fehér volt de az életmódja, mint egy senkiházié földön tárolták a ruhájukat a dohos szag az valami borzalmas volt nála és 1 szer éreztem őt illatosnak.
Szóval az életmód is közrejátszik, ki büdös ki nem, nem lehet szín szerint általánosítani.
Az előző vagyok..., jelentem az unokahúgom urát elszólították a génjei és lelépett a héten a családtól, pedig érettségizett dolgos cigány ember ahogy írtam.)
Gyereket 15 évig sem akart, na majd most lesz neki egy négycsaládos kártyavető jósnőtől.)
Attól hogy valaki szemét,
nem muszáj cigánynak születnie.Nincs egyik cigányba se belekódolva, hogy hűtlen legyen vagy szemét.Ez nem származás kérdése! ( 26-os vagyok)
Milyen hozzászólások vannak itt, gyerekek.
Én is cigány vagyok. Nem hordok ékszereket, nincs kicicomázva a házam.
Sőt...még iskolába is járokxd művelődök, szeretek tanulni, stb..
Ja és nem volt még gyerekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!