Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » A perzsák mennyire tisztelik...

A perzsák mennyire tisztelik a nőket?

Figyelt kérdés
Ha a vallásuktól eltekintünk,és tegyük fel nem vallásos a perzsa ember,mennyire tiszteli a nőket?Hogy bánnak velük,mik a szokásaik ezzel kapcsolatban,stb.?

2019. dec. 27. 20:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%

Előzőre vàlaszolva, nem vagyok troll, tényleg buddhista vagyok, a fèrjem meg iráni.

Az előző hozzàszòlàssal meg maximàlisan egyet èrtek. El kell menni megnézni, ès vàlaszt kap az ember milyen is valójában Irán és milyenek a perzsák.

2019. dec. 30. 19:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépena válaszokat,legfőképpen az utolsó két válaszolónak!

Boldog új évet mindenkinek!

2019. dec. 31. 14:27
 13/15 anonim válasza:
100%
Én randiztam egy nem vallásos perzsával.. Tisztelettudóbb volt, mint a magyar férfiak többsége,de (nem általánosítok) ha nem fekszel alá bizonyos idő belül, akkor elszáll az a tisztelet :))
2020. jan. 4. 12:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló,ezt hogy érted?
2020. jan. 4. 23:49
 15/15 anonim válasza:
77%

Egyikőjük olyan fanatikusan,ráerőszakolósan zaklatta a lányokat,hogy majdnem eltanácsolták az egyetemről is.

Akivel meg randiztam, a megismerkedésünkön kívül 3x találkoztunk,mindig nagyon kedves volt,hízelgő dolgokat mondott, stb, a 3. randin csókolt meg először és mivel nem feküdtem le egyből vele a randi után, így tiplizett. Aztán meg írásban elküldött a fenébe nem éppen a legszebb stílusban.

Persze ezek alapján nem szabad általánosítani,mert vannak happy end sztorik! Én biztos,hogy ezek után az ennyire nagyon hízelgő fiúkat fenntartásokkal fogom kezelni,legyen az magyar,iráni,bármilyen nemzetiségű.

2020. jan. 5. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!