A perzsák mennyire tisztelik a nőket?
Előzőre vàlaszolva, nem vagyok troll, tényleg buddhista vagyok, a fèrjem meg iráni.
Az előző hozzàszòlàssal meg maximàlisan egyet èrtek. El kell menni megnézni, ès vàlaszt kap az ember milyen is valójában Irán és milyenek a perzsák.
Köszönöm szépena válaszokat,legfőképpen az utolsó két válaszolónak!
Boldog új évet mindenkinek!
Egyikőjük olyan fanatikusan,ráerőszakolósan zaklatta a lányokat,hogy majdnem eltanácsolták az egyetemről is.
Akivel meg randiztam, a megismerkedésünkön kívül 3x találkoztunk,mindig nagyon kedves volt,hízelgő dolgokat mondott, stb, a 3. randin csókolt meg először és mivel nem feküdtem le egyből vele a randi után, így tiplizett. Aztán meg írásban elküldött a fenébe nem éppen a legszebb stílusban.
Persze ezek alapján nem szabad általánosítani,mert vannak happy end sztorik! Én biztos,hogy ezek után az ennyire nagyon hízelgő fiúkat fenntartásokkal fogom kezelni,legyen az magyar,iráni,bármilyen nemzetiségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!