De miért kellene őket jobban tisztelni, mint a férfiakat?Egyenjogúság van , mindenkit egyformák kell tisztelni.
A muszlim világban nyomják el őket a legjobban , régen a keresztényeknél is volt elnyomás de mára ez megváltozott.
2012. okt. 30. 10:05
2/13 anonim válasza:
Suliban tanultuk, hogy Finnországban kimagaslóan magas a női parlamenti képviselők száma, ezzel együtt a női felső vezetőké is és a nők szerepe is jelentősebb, mint bármely más európai országban. Finnországon kívül nem hiszem, hogy bárhol máshol nagyobb lenne a nők elismerése, tisztelése, de ha ennyire érdekel, akkor nézz rá statisztikai adatokat ;)
Ha nem sikerült linkelnem, akkor keress rá a matriarchális társadalmakra a neten;-)
2012. nov. 1. 08:56
4/13 anonim válasza:
NINCS!!!
Ja elfeledtem-- minden országban tisztelik a nőt amennyiben gazdag felsőbb rétegből való!! Akkor hasra esnek előtte!
2012. nov. 2. 11:24
5/13 DrFaktor válasza:
Igen, a Mennyország. :D
Egyébként valóban, csatlakozva az előttem szólóhoz, a matriarchális társadalmak a válasz a kérdésedre. Manapság jellemzően kisebb, ősközösségi szinten élő népeknél található meg, de valamikor az ókor kezdeti szakaszán jellemző volt a mai Görögország területén és Kisázsiában élt népekre is (Robert Graves).
2012. nov. 2. 17:07
6/13 Mr. Cleanaer válasza:
A tisztelet nem jár senkinek magától, az cselekeindkel, és viselkedésünkkel lehet kiérdemelni nem- től függetlenül.
2012. nov. 4. 09:47
7/13 eteleatis válasza:
Nincs. De miért is lenne. A nő semmivel sem különb mint a férfi. A tisztelet egy tiszteletre méltó embertől jár egy szintén tiszteletre méltó embernek (amiből igen kevés van).
Szerintem
2012. nov. 4. 11:57
8/13 anonim válasza:
Igen, Magyarországon, itt a törvény is 2 x jobban védi a nőket pedig erőszakossan kikérik jogaikat, kötelességeiket meg nem nagyon teljesítik!!!
2012. nov. 4. 16:51
9/13 anonim válasza:
Nem kell országot keresned! Elég lehet megfelelő emberek társaságát keresni! Szerintem az igazi férfiak
amúgy is úgy vannak kódolva, hogy tiszteljék a másik nemet.Persze ez csak szerény véleményem.
Üdvözlettel. Hinota
2012. nov. 5. 08:52
10/13 anonim válasza:
Magyarországon is sokan tisztelik a nőket, csak meg kell találni ezeket a férfiakat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!