Írnom kellene Magyarország kapcsolatáról a szomszédos országokkal. Mit írjak?
Figyelt kérdés
Egy nagyon rövid kis fogalmazás. Csak nem tudom mire térjek ki...
Kellene a
Magyarország kapcsolata a szomszédos országokkal, és régiókkal.
Bevándorlás Magyarországra.
Anyanyelv, és egyéb nyelvek Magyarországon
Szokások.
Mire térjek ki, mibe menjek bele,?
Pár ötletet, tanácsot szeretnék, mert tényleg nem sok ötletem van... :S
2012. júl. 28. 16:10
1/9 anonim válasza:
Hová kellene ezt írnod? Hány éves? Milyen terjedelemben kell írni? Több infó kellene, mert így lehetetlen tanácsot adni...
2/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? - így akart hangzani a kérdés :)
3/9 A kérdező kommentje:
Ez nyelvvizsgához kellene szóbeli tétel... :)
Csak pár mondat, hogy beszélni tudjak valamiről.
2012. júl. 28. 16:16
4/9 anonim válasza:
Néztél már szét kidolgozott nyelvvizsga tételeket keresve neten? Előbb próbáltam, rengeteg van, de nincs időm bogarászni most... :) Abból lehetne találni olyat, amiben a lényeg benne van és korrekt.
5/9 anonim válasza:
Horvatorszaggal jo kapcsolatunk van de Szlovakiaval,Romaniaval,Szerbiaval nem nagyon jo.Meselj Jan Slotarol valamit meg a szelsöjobbos romanokrol.
7/9 anonim válasza:
szláv, német, osztrák hatásokra kellene kitérni. OsztrMMonarchia hatásai, kisebbségekről is lehet beszélni. sanszos, h trianon is szóba jön:PP rengeteget lehet róla beszélni.
8/9 anonim válasza:
Talán kezd avval, hogy Magyarország az egyetlen ország a világon, amelyik határos önmagával.
9/9 anonim válasza:
Hazudj, és akkor nem vágnak ki a vizsgáról... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!