Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Népszokások » Az internet megjelenése előtt...

Az internet megjelenése előtt mivel múlattátok az időt?

Figyelt kérdés

2019. dec. 22. 10:31
1 2
 1/14 Flagstaff ***** válasza:
100%
Olvastam, tanultam, naplót írtam, tévét néztem, barátokkal találkoztam, moziba, kocsmába, buliba jártam, kirándultam, levelet írtam, meg ilyesmi.
2019. dec. 22. 11:32
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Gyerekcsinalassal.
2019. dec. 22. 12:07
 3/14 Metionin ***** válasza:
100%
Olvastam, rajzoltam, bicikliztem, az állataimmal foglalkoztam stb. kb mint most.
2019. dec. 22. 16:50
 4/14 mustafa33 ***** válasza:
100%
Éltünk. Azaz tanultunk, dolgoztunk, pihentünk és úgy szórakoztunk ahogy azt éppen kedvünk tartotta.
2019. dec. 23. 22:11
 5/14 anonim válasza:
100%
Olvastam. Könyvet. Nem hülye kérdéseket a GYKn. De ez most nem a te kérdésedre vonatkozik (mármint a "hülye kérdés") ilyen szempontból mindenebő vagyok.
2019. dec. 24. 09:35
 6/14 rnagy3517 válasza:
100%
Akik erre a kérdésre válaszolni tudnának azok nem tudják elolvasni ezt a kérdést.
2019. dec. 24. 11:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még itthon is olvastam, meg sokat néztem tévét.

Most már csak munkába menet/jövet olvasok, meg a munkahelyen, ha nyugi van véletlenül, meg készenlétben, itthon nagyon ritkán. Tévét meg keveset nézek.

Ja, és már akkor nekifogtam a nagyobb volumenű kertészkedésnek (mint őstermelő), az is sok időt elvitt.

Nagy zenerajongó voltam, odafigyelős (nem háttér) zenékkel, ezekről mostanra leszoktam, de ez inkább a korral jár.

Na meg volt egy hirdetési újság, amiben volt egy mai netes fórumokhoz hasonló dolog, oda irkáltam rengeteget. Ezért megtanultam 10 ujjal írni egy elektromos írógépen, mert csúnyán írok, és utáltam az olvasható írással bíbelődni, szóval ezzel is sok időm elment.

2019. dec. 25. 14:50
 8/14 anonim válasza:
#6-os, elég nagy ratyi vagy. Miért ne tudnák elolvasni. Elmondom, tájékozottabbak a nagyvilágban mint te. Gondolom még a szülői csöcsön lógsz, aztán játszod itt a bazári majmot.
2019. dec. 26. 09:49
 9/14 Zoro86 válasza:
100%

Akkor még gyerek voltam.

Kint lógtam haverokkal minden nap, bandám volt, környék legrosszabb gyereke voltam.

2019. dec. 26. 14:19
 10/14 anonim ***** válasza:
vágási ferivel együtt vártuk az új, eredeti mikroszoft vindóz 95 programcsomagot.
2019. dec. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!