Utálom a karácsonyt, meg minden ilyen ünnepet amikor ünnepelni KELL. Hülye vagyok?
Senki sem mondja meg Neked ,hogy ünnepeld! (Sem a karácsonyt sem más ünnepet)
Ha nem szeretnéd akkor nem kell ,senki nem kötelez rá.
Megkérdezhetem ,hogy mért nem szereted az ünnepeket?
1. Nem kell. (Ilyet legfeljebb gyerekre kényszeríthetnek.)
2. Semmit sem muszáj úgy, hogy az kellemetlen legyen. Normális család meg tudja beszélni, hogy hagyjuk a képmutató ajándékozgatást, díszebédeket, mindenféle kényszereket, és inkább töltsük kellemesen az időt azzal, akivel és amivel őszintén szeretnénk.
3. És nem kötelező a keresztény kultúrkörhöz tartozni, ma már nem négyelnek fel, ha nem vagy keresztény. Legegyszerűbb megoldás, ha orra alá dörgölöd a többieknek, hogy más hagyományokat ápolsz, aztán abba próbáljanak belekötni.
Nem tudom, hogy hülye vagy-e, nem ismerlek.
De az biztos, hogy rengetegen utálják a karácsonyt. Nekem már gyerekkorom óta rossz hangulatom lesz mindig karácsonykor. Amúgy is gyakorlatilag egy álságos dolog, mint minden egyéb is, amikor elvárja a többi ember, hogy örülj.
Karácsonykor minden keresztény országban megugrik az öngyilkosságok száma. Ez se attól van, hogy úgy örülnek az emberek a karácsonynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!