A magyarok nagyátlagban tényleg ennyire buták, vagy ez csak egy réteg?
Nemrég youtubeon megnéztem egy nemzeti témájú videót, lementem a kommentekhez és amiket olvastam az lényegében egy cirkusz volt. A magyarságról volt szó. És mindenki jött a szitkozódásokkal és az álltudományos marhaságokkal. Mintha jobbágyokat eresztettek volna össze egy tudományos vitára, megfűszerezve egy kis nemzeti politikával.
Nos én alapból szeretem a hazám, de ha ilyenek képviselnek minket, akkor csak lapítani támad kedvem.
Nyilván aki ismeri a jelenséget tudja miről van szó.
Példát tudsz írni?
(egyébként az ostobák a leghangosabbak máshol is)
Az átlag ember hülye. De nagyon.
A budapesti irodai dolgozok statisztikailag már átlag felettiek és annak a rétegnek a nagyja is ostoba, mint a kő. Simán értetlen vagy jobb esetben szakbarbár.
Akkor mit vársz a mű internet hozzáféréssel rendelkező vidéki autószerelőtől, aki sosem hagyta meg el a megyét, ahol él?..
Az biztos, hogy jóval butább,megvezethetőbb, tájékozatlanabb, mint egy külföldi.
Mellé meg rohadt arrogáns is.
Azért az se véletlen, hogy lassan mindenben tokutolso az ország, meg h ennyi dagadt ember van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!