Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Saját zeneműveim (klasszikus)...

Saját zeneműveim (klasszikus) ; mit gondoltok róluk? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Zeneszerzőnek állnék, amint elvégeztem a zeneművészeti főiskolát, jelenleg még gimnazista vagyok, tizenegyedik évfolyamos. Tudom, hogy nem vagyok egy Rahmanyinov, de azért mégis; kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Ím a link:

http://www.youtube.com/user/gysebok

Zeneelméletet sajnos nem tanulok, csupán önképzés útján sajátítottam el egy-két dolgot, persze évek óta játszom hangszeren (7-8 éve), és már megkezdtem a felvételire való felkészülést pár héttel ezelőtt.

A zongoradarabokat nem én játszom fel, a művek gép által generált hangon szólalnak meg. A főoldalon lévő darabom a legújabb, a másik két zongora pedig másfél éves munkák; ha valaki a fejlődési ütememre lenne kíváncsi. Szimfónia is leledzik a csatornámon, három részre szelve, decemberben fejeztem be végleg, javításokat továbbra is hajtok végre rajta.

Ha rossz minőségűnek találja valaki a YouTube-os hangot, tudok küldeni mp3-at, ami sokkal élesebb.

2010. júl. 10. 20:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mármint zeneiskola 5
2010. nov. 7. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!