Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Saját zeneműveim (klasszikus)...

Saját zeneműveim (klasszikus) ; mit gondoltok róluk? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Zeneszerzőnek állnék, amint elvégeztem a zeneművészeti főiskolát, jelenleg még gimnazista vagyok, tizenegyedik évfolyamos. Tudom, hogy nem vagyok egy Rahmanyinov, de azért mégis; kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is. Ím a link:

http://www.youtube.com/user/gysebok

Zeneelméletet sajnos nem tanulok, csupán önképzés útján sajátítottam el egy-két dolgot, persze évek óta játszom hangszeren (7-8 éve), és már megkezdtem a felvételire való felkészülést pár héttel ezelőtt.

A zongoradarabokat nem én játszom fel, a művek gép által generált hangon szólalnak meg. A főoldalon lévő darabom a legújabb, a másik két zongora pedig másfél éves munkák; ha valaki a fejlődési ütememre lenne kíváncsi. Szimfónia is leledzik a csatornámon, három részre szelve, decemberben fejeztem be végleg, javításokat továbbra is hajtok végre rajta.

Ha rossz minőségűnek találja valaki a YouTube-os hangot, tudok küldeni mp3-at, ami sokkal élesebb.

2010. júl. 10. 20:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik az a sok "billentyűpörgetés".
2010. júl. 10. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem hallgattam meg mindet, csak a Prélude Rhapsodique-t. Nem értek hozzá, ezért csak annyit tudok írni, hogy alapvetően tetszett, jó volt hallgatni. Ami furcsa volt a fülemnek, az a 4:18-4:20 közötti rész. Nem volt rossz, ha külön lenne más környezetben, akkor lehet, hogy jó lenne, csak valahogy az én fülemnek nem illett oda. De ettől még másoknak tetszhet. De az egészet nézve nagyon jó. ügyes vagy!

Ja, és ezt javítsd át:

"Thanks for whatching! I hope you'll enjoy." Watching h nélkül van.

2010. júl. 10. 21:49
 3/11 anonim ***** válasza:
nekem egyben elég összevisszaságnak tűnik, viszont vannak részletek, amik nagyon tetszenek.
2010. júl. 11. 11:32
 4/11 anonim ***** válasza:
hát, őszintén szólva én inkább könnyű(de nem az egyszerű) zenében utazom, szóval nem tudom mennyire számít a véleményem, de én hiszem hogy van benned valami kis tehettség ,amit javasolnék hogy tanulj zenét komolyan (de ez a terved is) szóval csak azt mondom hajrá :) meg szívj valamit xd az segít kicsit felhozni odalentről a szebb dolgokat, amik igazán egyedivé tehetik a darabjaidat.
2010. júl. 11. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ahhoz képest hogy nem tanulsz zeneelméletet ez igen jó. Persze semmi világmegváltó, de odáig senki nem 18 évesen jut el :) Mindenképpen folytasd a zenélést, ki tudja mi lesz belőled.
2010. júl. 11. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:

Tehetséged van, tanulj!

Tedd fel saját előadásban is amit el tudsz játszani, úgy az igazi:)

2010. júl. 17. 17:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A szonátád tetszik nekem a legjobban.

2010. júl. 17. 17:26
 8/11 anonim válasza:

Szerintem azért elég jók. Te azért tudsz Zongorán játszani. Tényleg tedd fel saját előadásban. És tanulj tovább.

Mondjuk én is foglalkozok hobbyként zeneszerzéssel, de én pl sehol nem tanultam, érdekelne az én zenéimről mit gondoltok, én sajnos nem tudok saját előadásút feltenni, de azért van 5 szerzemény 2 klipp kukk, ha érdekel: [link]

2010. aug. 6. 09:40
 9/11 anonim válasza:
Mindenképp tehetséges vagy! Komoly zene kedvelő vagyok amúgy.Kellemes dallamok szólalnak meg!
2010. aug. 11. 22:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ömm nem rossz- nem rossz, csak kicsit próbáld meg összeszedettebben írni a darabokat! Tudom, kicsit nehéz, úgy kigondolni, amúgy én is zeneszerző szeretnék lenni, bár én még Ált.isk. 5. osztályába járok... De valahogy folyamatosabban meg tegyél bele : Subito P --> majd cresc.--> F - FFF - > és MF ... szerintem... kis hullámokat beletenni, és mikor mész felfelé a crsc. ba, akkor inkább akordokkal, és közben tartva, míg akordon belül játszol... ha érted, ha nem, vegyél fel Skype-n ( horvath.gabor38 ) (MSN : hogabcsi@hotmail.com) és több mindent is mondhatok... : )
2010. nov. 7. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!