Mennyire rosszak a verseim?
Ezeket még csak 15-16 évesen írtam, szóval nem gondolom, hogy madarat röptettek most ezek láttán, de valahova mondom kiteszem, mert nem bírok magammal. A lényeg, hogy meguntam a verses füzetemet légycsapóként használni, ha már írogatok/írogattam, akkor ne csak az én szememet bántsa már, hanem másét is. Őszinte válaszok érdekelnek. :) 17L
Hazudtál
Szerelem, szerelem
Boldogságot ígérsz
De hazudtál nekem!
S örök magányra ítélsz.
Szerelem, szerelem
Az egekbe szálltam
De hazudtál nekem!
S letörted a szárnyam.
Szerelem, szerelem
Sok mindent hittem
De hazudtál nekem!
Hazugság volt minden...
Ne hazudj nekem!
Csókokkal tartozol
Szerelem, szerelem
Szívemben haldokol.
Szerelem, szerelem
Lesz kivel megélem?
Szerelem, szerelem
Te voltál a reményem...
Költő
Én vagyok a költő
Aki a békéjéért ír
Akár a csecsemő
Aki ok nélkül sír.
Én vagyok a költő
Ki már rég meghalt
A teste mégis fölnő
Mi eltűnni nem akart.
Én vagyok a költő
Ki semmit sem ért
Nem jut ki a ködből
S azt kérdi; miért?
Én vagyok a költő
Kinek egy a végzete:
Halálkor nézni föntről
Hogy volt-e értelme...
Alattam a felhő
Nem hiába voltam
Én vagyok a költő
Elevenen, s holtan.
Egyszerű kis versike, egyszerű gondolatokkal. Ahogy írták, gyermekiessé teszik az ismétlések.
Én is írtam verseket ilyen korban, és kb. ugyanilyeneket. Amit ajánlok, hogy ne hagyd abba, akárki akármit mond, hisz egy idő után megtalálod a hangod. Olvass kortárs költőket (akár a könyvtárban is felkereshetsz irodalmi folyóiratokat, de online is olvashatsz).
18-19-20 évesen másként fogsz tekinteni a verseket, de akkorra már a stílusod is más lesz, és komolyabb kaliberű verseket fogsz írni.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!