Van könyv vagy e-book amiből meg lehet tanulni vízfestékkel festeni?
2010. júl. 7. 14:21
1/6 anonim válasza:
Hát igen. Ez tényleg elég egyszerű "festmény".
De gyakorlással sokkal jobb lesz.
Nézz itt körül:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/6 anonim válasza:
Stan Smith: Az akvarellfestés iskolája. A Magyar Könyvklub adta ki. Nagyon jó könyv, az alapoktól a profi szintig.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. júl. 7. 20:31
4/6 anonim válasza:
No, nem tudok ilyen könyveket, csak tippet adni.
14 éves vagyok, elég rendesen benne vagyok a művészetben (:. A rajztanárom sokat segít, többet tanít, mint a többieket, talán lát bennem valamit...én most kezdem a vízfestéket "tanulmányozni", nekem úgy kezdte a tanítást, hogy előbb próbáld a három alapszínt, azokat vidd fel egymásra, próbáld több vízzel, majd kevesebbel, próbáld ki a különböző technikákat, pöttyözést stb... A lényeg, hogy a kék-piros-sárga kombinációval kezd. Ja, és feketét ne igazán használj (:.
Könyvet nem is tudtam ajánlani, de remélem valamennyit segítettem.
6/6 anonim válasza:
gyakorolj. könyvekből néhány módszert, anyaghasználatot tanulhatsz meg, de a gyakorlás hoz majd eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!