Milyen művészeti technikát próbáltál már ki?
Én,
rézkarc, cianotípia, linómetszet, grafit, pasztell, olajpasztell, gvás, aquarell, szén, olajfesték, színesceruza, aquarellceruza, tükörreflexes digitális fényképezőgép, digitális rajzpad, mintázás, korongozás, nemezelés.
uh ez elég sok :D
én csak fekete-fehér rajzokat készítek, de nagyon sokat... lehet hogy monoton de nekem megfelel :)
És nem akarsz belinkelni párat a műveid közül? *nagy, könyörgő kerek szemekkel bámul*
Kezdtem grafittal, színes ceruzával, temperával, vízfestékkel a boltban, és folytattam puhább árnyaló grafitokkal, aztán jött a szénceruza :) Agyagoztam is nagy ritkán, na meg gyurmáztam :D
Ki akartam próbálni az aquarellceruzát is, csak nem tudom hogyan alkalmazzam :(
Tipp az aquarellcerkához: először rajzolj, aztán vizes ecsettel mosd el!
toll és aquarell: [link]
golyóstoll és Copic Marker: [link]
golyóstoll: [link]
hőpapítvasalás: [link]
digitális rajzpad: [link]
grafit: [link]
kollázs: [link]
gvás: [link]
cianotípia: [link]
ecsettol: [link]
színes ceruza: [link]
pasztell: [link]
Egyelőre ennyi, ez is sok
Főleg azok a műveid tetszenek, amik realisztikusak. A többi is szép, csak nem az Én stílusom. Te gondolom olyan iskolába mentél, ahol komolyabban foglalkoztok ezzel. Nem?
Én általában grafittal rajzolok, akrillal festek, néha vízfestékkel, de nem annyira szeretem, meg temperával (ami hasonlít a vízfestékhez, csak nem olyan rossz szerintem), próbálkozok olajfestékkel, szénnel, iskolában nemezeltem, drótékszert csináltam, majdnem linómetszést is, de mégse. Pasztellkrétát vettem, de túl kemény, a másik meg túl zsíros, ezért nem tetszik, rézkarcoztam is (de csak előnyomottra, tehát a minta már megvolt).
Szia!
Tetszenek a munkáid,te művészetibe jársz?
Én ott járok,de még első éves vagyok tehát még nem sokat próbáltam.
Amit a suliban tanítottak:grafit,tus,tempera,akvarell,agyag,gipsz
külön sulin kívül:pasztell,olaj,szén,színes ceruza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!