Miért nem kelnek el a festményeim?
Nagyon szeretném eladni a képeimet, már rengeteg helyen meghirdettem, de nem nagyon van rá jelentkező.
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy Ti milyennek látjátok a festményeimet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Lehet, rossz a célközönség! Add méregdrágán, egy próbát megér!
Mi így voltunk egy eladhatatlan ingatlannal. Felvittük az árát, más lett a célközösség, el is kelt.
Lehet, neked egy jó menedzserre lenne szükséged, hogy te csak alkoss, majd ő kilincsel, hogy eladja. Kap belőle.
Kedves utolsó válaszoló,
Van benne valami, csak jelenleg nem állok olyan jól anyagilag, hogy bárkit is megbízzak ilyen feladattal :D
Amúgy valóban vicces, hogy a drágább festményeket többen megnézik, miközben a legolcsóbb tetszik a legjobban az embereknek bizonyos oldalakon, meghirdetve szinte rá sem néznek, az ár alapján ítélkeznek egyből! :D
kedves # 20 válaszoló,
Írtam privát üzenetet! :)
Igen, sejtettem, de mi a helyzet akkor, ha olyan 'szerencsés' vagyok, hogy nem kel el egy képem sem? :D
Csak vicceltem, de sosem lehet tudni :D
Utána nézek, hogy ez hogyan működik, köszönöm az ötletet!
Nem szeretnélek megbántani, de egy művészeti középiskolában sok esetben 14 éves gyerekek komolyabb szinten festenek. Nagyon sokan vannak, akik hobbiból elkezdenek otthon festegetni és megpróbálják eladni a képeiket, de ilyen minőségű képekért 1-2000ft-ot kérhetnél el az anyagköltségen felül.
Lehet azzal jönni hogy egy üres vásznon két pontot milliókért adnak el, de a műkereskedés szabályok szerint működik, amiről az emberek 99%-nak fogalma sincs. Nem véletlenül vannak úgy beárazva a festmények.
Én azt javaslom ha ezzel szeretnél foglalkozni kezdj el művészettörténetet tanulni, keress fel egy hivatásos festőt, aki ellát tanácsokkal, gyakorolj sokat és ha elértél egy szintet utána próbáld eladni a képeid. Ne ebayen meg facebookon... Vannak online műkereskedések, ahova ingyen felrakod a festményed és eladás után az oldal levesz belőle x%-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!