Hogy tetszenek a festményeim?
Figyelt kérdés
fenyves akril, farost : [link]
Hósapka akril farost
ez egy Mondrian féle, geometrikus nonfigurativ festmény komplekt, akril, vászon:
2014. jún. 20. 14:30
2/12 anonim válasza:
Az első kettő gyönyörű, a harmadik viszont nem tetszik, az ilyesfajta művészetet nem tudom értékelni.
3/12 anonim válasza:
A hegyvidéket ábrázoló képek nagyon szépek, és hangulatosak. Nagyon jól ábrázoltak a havas hegytetők, és az erdőségek színösszeállításához is jó érzék kell. Amin még kicsit lehetne csiszolni az a víztükör. Kicsit olyan, mintha nem lenne csakugyan vízszintes (főleg a második képen)
4/12 A kérdező kommentje:
sajnos arért nemsikerül a viztükör,vagy a térábrázolás, mert ezek az első festményeim, nem gyakoroltam, nem tanultam festészetet, csakugy rámjött hogy alkotni akarok.
Egyébbként nagyon jólesik amiket irtatok, köszi.
2014. jún. 20. 18:04
5/12 anonim válasza:
Szerintem érdemes lenne jobban foglalkoznod ezzel, mármint hogy akár tanulni is ezt, mert ha te nem tanultál és nem gyakoroltál festeni, akkor nagyon tehetséges vagy. A víztükörben igaza van az előttem szólónak, ennek ellenére nekem annyira tetszik az első két festményed, hogy akár a lakásomba is kiraknám.
6/12 A kérdező kommentje:
hát ezt nagyon jó olvasni, már készül a negyedik majd feltöltöm ha kész lesz :)
2014. jún. 20. 22:04
7/12 anonim válasza:
Biztos én vagyok hülye, de a harmadikban van valami. Jó kép.
A harmadik kép miatt foglalkozhatnál ólomüveggel, lenne hozzá érzéked. Egy barátom indít tanfolyamokat: [link]
8/12 anonim válasza:
a ragasztó csíkot azért szedd le! És ha komolyan akarsz ezzel foglalkozni inkább látvány után dolgozz! ha úgy is sikerül akkor vagy ügyes! majd azokat is mutasd meg ám nekünk :)
10/12 anonim válasza:
Nagyon tehetséges vagy!!!!Nekem tetszik mind a három!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!