Hogyan döntsem el, hogy jó vagyok a színjátszásban?
Figyelt kérdés
Sok tanár mondta nekem, hogy jó vagyok a színjátszásban, de amikor egyszer előadtunk egy előadást akkor az osztálytársaim minden egyes szereplő játékát megdícsérték, csak az enyémet nem. Szóval röviden a barátaim és korombeliek soha nem szólnak hozzám
semmit, míg a többieket meg az egekig magasztalják.
Most kinek higyjek? A korombelieknek vagy a tanáraimnak (mert a tanáraim lehet hogy csak azért dicsérnek, mert félénk létemre kieresztem a hangom a színpadon, de amúgy nem is vagyok tehetséges)
2019. febr. 19. 19:21
1/3 anonim válasza:
Én szívesen segítek eldönteni. Tudsz mutatni felvételt?
2/3 anonim válasza:
jelentkezz a színművészetire
ha nem vesznek fel, van esély arra, hogy tehetséges vagy
3/3 Damis válasza:
Ha tényleg érdekel a színjátszás, akkor érdemes belépni egy amatőr színjátszó társulatba. Ott biztosan lesz alkalmad arra, hogy rá jöjj mennyire vagy tehetséges, más részről pedig egy nagyon jó hobbi vagy akár hivatás válhat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!