3700 forintért vettem egy pasztell fixálót. Lefújtam vele a pasztellrajzom, de továbbra is fog. A fénymásolósnál nem hajlandóak beszkennelni, merhogy tönkre megy a gép. Mi tévő legyek?
A fixáló Conté á Paris, elvileg minőségi márka. Többször is átmentem vele a rajzon, de szinte semmit sem ér. Most akkor kidobtam majdnem 4000 forintot az ablakon?
Mit tennétek a helyemben? A városomban sajnos nem tudok más helyről, ahol ekkora méretben tudnának szkennelni.
Vigyem vissza a művészellátóba? (Blokk megvan)
Szörnyen bosszantó ez az egész.
Menj át rajta még 2x, aztán vegyél olcsó, ragadós hajlakkot és azzal is még 3x. Nem viccelek.
Üdv, egy hivatásos
1500 ért lehet venni fodrász kellékesben nagy kiszerelésű hajlakkot.
Ha szkennelni szeretnéd lehet kapni nagy áttetsző műanyagot 1200 fele van az A2 es a hobbiboltban s méretre vágod - a további lépés logikis.
Nekem is csak a hajlakk segített.
Amúgy a szkennelésnél alaptalan a félelmük.... Ha le is potyog pár porszem, simán le lehet törölni az üvegről. Nekem inkább az a bosszantó, hogy lusták segíteni neked a fénymásolóban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!