Milyen rajz stílusok léteznek?
Figyelt kérdés
Egészen pontosan ilyesmire gondolok:
– portré
– csendélet
– tájkép
– manga
– rajzfilmfigura
– állat megfigyelés
– szerkezeti ábrázolás (valami több szempontból)
stb.
Minden ami a rajzoláson/festésen/pasztelen stb.-n belül külön kategóriába sorolható, mert mondjuk már a stílusa.
Na? Előre is kösz :)
2017. dec. 27. 19:28
1/4 anonim válasza:
Azon kívül amiket leírták nekem az életkép a vallásos, mitológiai az absztrakt jut eszembe
de Lehet freskó, szekkó, hidegtű, rézmetszet,linómetszet stb de ezek mind más technikával készülnek
2/4 A kérdező kommentje:
Hűha! Köszi! :)
Azért ha valakinek még eszébe jut valami akkor azt5 leírhatja ;)
2017. dec. 27. 21:31
3/4 anonim válasza:
Szerintem a stílusról alkotott fogalmad nem az igazi. Szerintem egy portrét, egy tájképet és egy csendéletet le lehet rajzolni ugyanabban a stílusban. Tehát ezeket inkább témának mondanám. Ha stílusokat kellene megnevezni, akkor olyanokat mondanék, hogy: hiperrealisztikus, grunge, geometrikus, manga/anime, dotwork, stb...
4/4 A kérdező kommentje:
:O Igen, igazad lehet.
Akkor inkább úgy szól a kérdés:
Milyen témákban vagy stílusokban lehet alkotni papírra :)
Neked is köszi!
2017. dec. 28. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!