Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kit tartasz igazi művésznek?...

Kit tartasz igazi művésznek? Nevekre vagyok kíváncsi.

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 11:29
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Szabó P. Szilveszter, Polyák Lilla (L)
2010. júl. 5. 14:22
 22/30 anonim ***** válasza:
Ez kicsit buta kérdés, inkább csak kedvenceket lehet sorolni. Pl. Szabó Lőrinc (a jellem és a tehetség nem jár mindig együtt), Kosztolányi, Baudelaire, Verlaine, Rimbaud, Márai, Orwell, Kafka, Thomas Mann... Csontváry, Dali... Steve Vai és a többi gitárvirtuóz, Ákos, Edda, heavy metal pl. Gamma Ray, Helloween, Maiden, rock, klasszikus zene, Cseh Tamás...
2010. júl. 6. 16:45
 23/30 A kérdező kommentje:
Miért lenne buta kérdés?
2010. júl. 6. 17:26
 24/30 anonim válasza:
51%
ADY ENDRE - olyan alkesz volt és mégis olyan művész , hogy ebben a 2-ben hasonlítok rá. Félrészegen rajzoltam egy 4 -es szabadkézi rajzot egy magasépítő szakközépsuliban- az alkoholizmus stílusirányzatában. :D Irigykedtek a józanok , hogy ők csak 2-est kaptak
2010. júl. 6. 23:58
 25/30 anonim ***** válasza:
hát, a művészet kicsit olyan aberráció is.. ez nem sértésként, én sem vagyok normális. ez sokszor jó dolog :) most nem fogok egy nagyon hosszú listát írni, csak elmondom hogy épp kinek a zenéjét hallgatom. Elliot Smith. Szerintem ő elég tehetséges, gitározik, zongorázik énekel. érdekes figyelni ahogy a régebbi dalokban a gitár volt a hangsúlyos, az idő elteltével egyre jobbak lettek a dalszövegek, mondhatni versek, amiket megzenésített :)
2010. júl. 11. 21:28
 26/30 anonim válasza:

stílusteremtő rockzenész: Ace Tomas Forsberg (alias Quorthon)

hatalmas írók: Dean R. Koontz, Philip K. Dick, J. R. R. Tolkien

(egyértelműen megemlíthetném még a rég elhunyt költőinket is, de ezt már megtették előttem, és gondoltam csak legnagyobb kedvenceimet írom le)

2010. júl. 12. 20:12
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

Író: Stephenie Meyer (Twilight Saga FOREVER!!!)

Énekesek: Lady Gaga, Selena Gomez, Csézy, Vanessa Hudgens, Mester Tamás, Demi Lovato

Színészek: Robert Pattinson, Zac Efron, Ashley Tisdale, Demi Lovato, Joe Jonas

Asszem kb. ennyi...

2010. júl. 13. 11:37
 28/30 anonim ***** válasza:
69%

11:37

remélem egyszer több fogalmad lesz róla hogy mi a művészet. de nem gond, még öcsém is nézi a disney channelt :) csak majd ki kell nőni

2010. júl. 13. 14:23
 29/30 anonim válasza:

11:37

LOL. Ne haragudj meg rám, de ez nem művészet, hanem divat... agyonpénzelt sztárok, anyuci és apuci kicsi fiai és lányai akiknek két évet se adok (Stephanie Meyer-t leszámítva, bár a Twilight-érát se szeretem, de az írókat nem bántom)

2010. júl. 15. 23:31
 30/30 anonim válasza:
Liszt Ferenc, Frederic Chopin, Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Antonio Vivaldi, Gueseppe Verdi és persze Johan Sebastian Bach
2010. aug. 11. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!