Mi a véleményetek? Persze ízlések és pofonok, de azért kíváncsi vagyok, hogy a többség mit tart"jobbnak" (több lent)
Jellemző. Nem úgy tevődik fel a dolog, hogy egyikőtök ezt szereti, a másik meg azt, neeem. Rögtön el kell dönteni hogy melyik a jobb és a másik különben is szar és nincs igaza annak, aki szereti.
Tiszta dedó.
Mindenkinek egyéni dolga hogy mit szeret. Én pár éve kemény rockot toltam, SCORPIONS, ACDC, Metallica stb. (Koncertekre jártunk, bass gitároztam stb.) Aztán egy ilyen égi szikra, egyik napról a másikra jött a magyar Hip-Hop, graffitis rajzok, Hip-Hop bulik stb.
Na ez a két műfaj fingom nincs hogy keveredett össze... A rock zene háttérbe szorult, de van amikor betolom a hifibe a régi CD-ket és hadd szóljon. És a mai napig elmegyek pl. Tankcsapdára ha van a közelben koncert.
Az ember változik élete folyamán folyamatosan, fiatalon meg pláne. Nem értem mi ezzel a gond hogy a barátnőd nem szereti. Kit érdekel? Nem neki kell szeretni.
18/L
A modern szarok elég tág fogalom, ami bármi is lehet, meg az is, hogy a lényege hogy modern legyen, vagyis "divatos". Na most, akiket te szeretsz nagyon népszerűek voltak egykor, ma is azok, tehát olyan szarok nem lehetnek.
Természetesen a leírásod alapján NEKED! Mivel semmi konkrétumot nem írtál a másik zenéről.
zok a modern szarok nem is zenék: diszkós zene, sp,fluor. pfhej.
Igaz,igaz, ízlések és pofonok, de a hulladékot ne keverjük az esztétika minőséggel. Az AC/DC nagyon jó, Bob Marley is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!