Kit tartasz igazi művésznek? Nevekre vagyok kíváncsi.
A ma élők közül:
Zene: Tom Waits, Nick Cave, Peter Hammill, Scott Walker, Bob Dylan, Leonard Cohen
Irodalom: Juhász Ferenc, Nádas Péter, Oravecz Imre
Film: Werner Herzog, Peter Greenaway, Guy Maddin
Serj Tankian : olyan rock előadó, aki nagyo n jól tud énekelni, és több stílust fog a zenélye magába, sokan szeretik, (system of a down...) és tud zongorázni és gitározni is, és nagyon jól tolja, és nagyon jó számokat ír
pl.: Empty walls , Empty walls (akusztikusan) , chop suey ...
puskáspetiiiiiiii<33
azért mert ismerem.:))
Festők közül: Salvador Dali. Festményei lenyűgöznek, ábrázolásmódja senkiével sem hasonlítható össze. Kedvencem tőle az elfolyó idő szimbóluma.
Zenészek közül: Aeron Aether. Bár nem sokan ismerik, de egy nagyon tehetséges magyar progresszív breakbeat előadó-művész, akinek egyedi stílusa van. Kitűnően vegyíti a klasszikus zene elemeit eme modern kori zenestílussal. Mindenkinek ajánlom figyelmébe.
Költök közül: Egyértelműen Petőfi és Csokonai. Az ő verseik adtak számomra löketet, hogy én is költhessek saját verseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!