Lenne értelme egy rajzos témájú instagramot nyitnom? Tudok rajzolni valamennyire (mások szerint nagyon jól) de szerintem még van hova fejlődnöm. Lenne jövője egy ilyen oldalnak?
Igen. Nyugodtan kezdd el. Mindegy milyen nyelven, de arra ügyelj, hogy ha angolul írod, akkor angolokat kövess be, velük kommunikálj. Semmi értelme sincs angolul írni a postok alá, ha csak magyarokkal beszélgetsz, magyarokat követsz be.
Ha tényleg olyan jól tudsz rajzolni, akkor biztos sikeres leszel. Egyébként meg nem tudnál küldeni egy képet egy rajzodról? Kiváncsi vagyok, és értékelném is :)
Hazudhatnék kegyesen...de szerintem nincs értelme.
Először nézd meg ezeket, és aztán döntsd el, el fog e veszni a tiéd a sok ilyen között.
eleeza
denis_sarazhin
andreysamarin
willeys_art
savrosdamos
lyonfineart
colin_davidson_artist
johnlarriva
és még sorolhatnám.
Jók. Tényleg. Egészen másra számítottam így kérdés alapján. (Rossz tapasztalat, ugye.) Jól tippelem, hogy fotó alapján készültek?
Amennyiben ez te vagy. [link]
Én amúgy még ajánlom a Deviantart-ot, ott a követésen kívül aktív kommunikáció van, nem csak hozzászólások, hanem belső üzenetek, csoportok formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!