Léteznek a világon művészlélek fiúk? Vagy olyanok, akiket érdekelnek a művészetek, a költészet?
Oké, nyilván igen. Ismerek is egyet. De őt el kell felejtenem.
Nem tudom igazából, hogy mit akarok elérni ezzel a kérdéssel... Azért nem írtam a "társkeresési problémák" kategóriába, mert nem szeretnék bepasizni. Csak megtudni, hogy vagytok-e itt egyáltalán...
Nem tudok túllépni a fiún. Pedig nagyon egyoldalú a dolog. Kész vagyok. Folyton csak rá gondolok. Szerelmes versek és szonettek százait írom hozzá, neki vagy róla, ő az inspiráció szentélyének élő megtestesítője. Szerelmes vagyok belé...
És az tetszett benne a legjobban, hogy értékelte a költői vénámat, mert ő maga is művész.
És csak szeretném tudni, hogy létezik-e hozzá fogható fiú. Vagy én már nem tudom, hogy mit akarok. Kissé zavaros ez az egész. Minden esetre köszönöm, ha végigolvastad. Ha gondolod, írhatsz. Ha kíváncsi vagy egy-két versemre, vagy a sztorira bővebben. Bár nem hiszem, hogy sok ilyen lenne.
(16 éves vagyok, egyébként.)
Engem is érdekelne néhány versed, szivesen elolvasnám:)
20/N
Én vagyok maga a költészet.
Semmi másom nincs.
Évek óta rímen élek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!