Léteznek a világon művészlélek fiúk? Vagy olyanok, akiket érdekelnek a művészetek, a költészet?
Oké, nyilván igen. Ismerek is egyet. De őt el kell felejtenem.
Nem tudom igazából, hogy mit akarok elérni ezzel a kérdéssel... Azért nem írtam a "társkeresési problémák" kategóriába, mert nem szeretnék bepasizni. Csak megtudni, hogy vagytok-e itt egyáltalán...
Nem tudok túllépni a fiún. Pedig nagyon egyoldalú a dolog. Kész vagyok. Folyton csak rá gondolok. Szerelmes versek és szonettek százait írom hozzá, neki vagy róla, ő az inspiráció szentélyének élő megtestesítője. Szerelmes vagyok belé...
És az tetszett benne a legjobban, hogy értékelte a költői vénámat, mert ő maga is művész.
És csak szeretném tudni, hogy létezik-e hozzá fogható fiú. Vagy én már nem tudom, hogy mit akarok. Kissé zavaros ez az egész. Minden esetre köszönöm, ha végigolvastad. Ha gondolod, írhatsz. Ha kíváncsi vagy egy-két versemre, vagy a sztorira bővebben. Bár nem hiszem, hogy sok ilyen lenne.
(16 éves vagyok, egyébként.)
Köszi a válaszokat!
És bocsi, de nem hinném, hogy "egy kalap szarok" a verseim. Kicsit elhamarkodottan ítélsz meg így látatlanban, nem?
Nekem nem csak egy hobbi a versírás, hanem körülbelül az életem. Minden hozzá köthető. Kicsit büszke vagyok, igen. De csak az alkotásaimra. Leszarom, hogy beképzelt vagyok ezért.
Értem. Nos, én nem haragszom. Csak kicsit megsértődtem. De majd elmúlik. A korom miatt mindig sztereotípiákat zúdítanak a fejemre. És ismeretlenül mindenki azt hiszi, hogy közhelyekkel teli próbálkozásokat írok, talpig feketében járok, gyászolva az elvesztett szüzességem, és azt hiszem, hogy én aztán egyedi vagyok, holott úgy viselkedem, mint a kortársaim.
Pedig nem.😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!