Milyen munkakörben tanulok mindennap valami újat illetve kerülök váratlan helyzetekbem?
Hogy mennyi újat tanulsz, ez inkább múlik rajtad, mint a végzett munkán. A váratlan helyzet pedig pláne. A gyakorlatban a váratlan helyzet többnyire annyit tesz, hogy te nem voltál elég felkészült, körültekintő.
Gakorlatilag ha egyik nap sem tanulsz semmi újat, pont azzal éred el a legkönnyebben hogy folyton váratlan helyzetekbe kerülj :D
szerinte, hulyesegeket beszeltek,tegyuk fel hogy masszor vagyok vagy szakács vagy fa@zom tudja mi..
Vagy egy buszsofőr mit tanul egy nap alatt?
egy irodai munkas mit tanul?
Menj el buszvezetonek vagy irodai munkasnak es majd meglatod.
Pont az lenne a baj, ha nem tanulnal semmit se kozben, akkor pont ugyanolyan zoldfulu kezdo buszvezeto vagy irodai munkas lennel 30 ev melo utan is.
Két évig dolgoztam McDonald'sban, és még ott is szinte állandóan tanultam valami újat. Akár a sütéssel, akár valamelyik eszközünk működésével kapcsolatban, vagy épp hogyan lehet bizonyos típusú eszközöket hatékonyabban és gyorsabban mosogatni, stb. Rengeteg újdonságot tanultam az emberi kapcsolatokról, a csapatmunkáról, a vásárlók típusairól, eltérő ételfajták frissen tartásáról, reklámokról, kommunikációról, mások motiválásáról, vitás helyzetek megoldásáról, stb.
Ha ilyesmit tényleg kérdezned kell, a legnagyobb akadálya hogy minden nap tanulj valami újat, te vagy.
igazatok van rosszul fogalmaztam,,,en vmi olyat szeretnek ahol gondolkozni is kell es mindig mas ut vezet a helyzet megoldasahoz....
folya,atosan uj ingerek erjenek.
ne legyen ismetlodo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!