Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha külföldön szeretnék pincérk...

Ha külföldön szeretnék pincérként, recepción vagy hasonló munkakörben dolgozni, elutasíthatnak túlsúly miatt?

Figyelt kérdés
170 centimhez most 85 kilós nő vagyok. Lehet, hogy tudnék menni Londonba pincérkedni egy újonnan nyíló szállodába, de erős a félelmem, hogy mi van, ha emiatt nem vesznek fel. Folyamatban van a fogyókúrám,ami sikeres is, már 8 kilótól megszabadultam, 70 a cél, viszont a munka meg már most kellene...
2014. jún. 14. 13:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Csakis a helytől függ. Az tény, hogy minél elegánsabb, csilivilibb egy étterem/hotel, annál inkább elvárják a tiptop külsőt.
2014. jún. 14. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem a súlyod lesz az ami eldönti, hogy felvesznek vagy sem, hanem a szakmai gyakorlatod vagy tudásod.

Londonban főleg nem fog számítani mert kint a 70 kiló nem számít kövérnek. Sokkal kövérebb emberek dolgoznak pincérként még egy jó hírű szállodában is.

Nyugodtan pályázd meg az állást, hidd el senki nem fog a súlyodra véleményt mondani

(kint dolgozom munkaközvetítőként, és rengetegen jelentkeznek pincérként túlsúllyal, és ez nem hátrány)

sok sikert

2014. jún. 14. 14:31
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat....

nem vagyok még 70 kiló, az a célom...85 vagyok és az bizony túlsúly...nem gurulok és nem folyok szét, de azért eléggé meglátszik...viszont az arcom szép és az angolom is elég jó

2014. jún. 14. 15:51
 4/5 anonim ***** válasza:
160 cm magas vagyok és 89 kiló. Még jó indulattal sem lehet rám mondani, hogy átlag súlyú. Mégis mint pincérnő dolgozom lassan 3 éve egy jó nevű étteremben Angliában. JA, és nem én vagyok a legkövérebb..:)
2014. jún. 15. 15:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Közben megkérdeztem a srácot is,aki beajánlott, ő is azt mondta, hogy nem érdekli őket, de még a tapasztalat sem, mert mivel most nyitott a hely, nincs még elég személyzetük és kell mindenki, aki hajlandó keményen tanulni és dolgozni... és hogyha már benn vagyok és van elég tapasztalatom, következő évben akár kiküldhetnek az új hotelbe supervisornak, mert minden évben nyitnak egy újat.
2014. jún. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!