Szerintetek milyen lett a rajzom?
Imádok portrézni, remélem elnyeri a tetszéseteket...:) Sajnos mostanában a tetoválás mellet kevés időm és kedvem van komolyabb rajzokra. Kb 4-6 hónaponként felcsapok papira egy hasonló rajzot azt csá.:)
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Mi ez a lepontozás? :O
10.
Úgy gondolom, nem állok azon a szinten, hogy bárkinek is megrendelésre készítsek rajzot. A kötöttségeket sem szeretem illetve ha időhöz vagyok kötve.:) Sok hasonló felkérés érkezik, de vissza szoktam őket utasítani. De bevallom gondolkoztam mostanában azon, hogy talán egy kettőt felcsapok másnak megrendelésre.:) Ha a fenti dolgokat, eltudjuk engedni illetve megtudunk egyezni akkor lehet róla szó. Dobj egy pm-et és megbeszéljük a részleteket.;)
Na ez a probléma a Képzőművészethez nem értő emberekkel. Honnan veszitek, hogy ez mind csak tehetség? Szinte bukóság ilyet feltételezni, mert valószínű évek unkája volt, míg erre a szintre eljutott.
Egyébként maga a kép elég jó, bár én a hajjal foglalkoztam volna még egy kicsit. Az nem olyan realisztikus mint a kép többi része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!