Miért van az, hogy a magyar filmek rosszak, de szinkronszínészek kivállóak?
bár mostanában alakul... Saul fia, mindenki, Marfű, Kincsem stb
Reviczky Gábor hangja zseniális, Molnár Piroska hangja, Makay Sándor (Isten nyugasztalja) hangja
Szóval szar az ízlésem. Ja, rólad meg sakkbábút neveztek el, sötét paraszt.
Minden nap Tarrt, Tarkovszkijt, Bergmant, Fritz Langot vagy Lynchet kéne néznem?
Egy ilyen film nem kikapcsol hanem megdolgozza az agyad, lelked. Nem könnyed szórakoztató.
Tudod egyáltalán kikről beszélek?
Szerintem fogalmad sincs...
Rengeteg ember, köztük én is ilyen vagyok, este meló után nézek egy big bang theory t, himym vagy egy rész archert. Ennél már csak az lenne rosszabb ha képregény filmeket néznek mi? Nyugi azokat én se szeretem.
De arra még mindig nem válaszoltál értelmesen, hogy miért jó a szinkron? Csak Woody Allanezel mint ha más nem is létezne. Konkrétan gyerünk érvekkel, példákkal alátámasztani!
Részemről ennyi mert ez nem vita hanem sértegetés. És akkor még arról nem is beszéltünk az új magyar filmek igen is jók. Erről már nem is fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!