Mit képviselnek manapság azok a (többnyire lányok) akik az absztraktabb művészethez vonzódnak?
Egyre több olyan lányt látok aki a megszállottja a helyenként groteszk vagy csak simán elvont művészetnek (jellemzően van tumblr. oldaluk is)
Én személy szerint utálom, ha az emberek sablonossá válnak, szóval semmi bajom nincs az ilyesmivel, sőt...
Egy valamit leszámítva:
LEGYEN MÖGÖTTE EGY ÉRZÉS!
A sablonosságnál talán csak pózolást utálom jobban és van egy olyan érzésem, hogy ez ezúttal sincs másképp.
Itt van pár ötlet, hogy miért olyan népszerű ez:
- Az elvont dolgokat sokan nem értik, így elmondhatod, hogy te is a kifinomultabb kisebbségbe tartozol és lenézed a tudatlan tömegeket.
- Megpróbálsz újat teremteni ezzel bizonyítani, hogy te egy különleges ember vagy remek alkotói készségekkel
- Magad sem tudod, hogy igazán milyen ember vagy, így kipróbálod ezt is és ha nem jön be majd lecseréled valamikor.
Még egyszer hangsúlyozom, ha meg van a mögöttes tartalom akkor van létjogosultsága. És hogy őszinte legyek nekem még valamelyest tetszik is. A mondanivaló nem rossz és az ilyesmivel foglalkozó lányok szerintem kifejezetten szépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!