A kínai éttermek milyen minőségét képviselnek?
Figyelt kérdés
Az általuk használt alapanyagok nem a legolcsóbbak a legócskabb? Használnak valami mesterséges ízfokozót? Fűszerek terén sokat használnak?
Gondolok itt olyan kinaikra amelyikbe bemegy az ember kéri a kaját es mar megy is,egy gyorsétterem
2017. nov. 11. 14:57
1/3 anonim válasza:
Természetesen mindent a legtermészetesebb és legjobb minőségű alapanyagokból készítenek, a legnagyobb odafigyeléssel, és szinte gyógyszertári tisztaság, és higiénia van mindenütt.
Cheung
2/3 anonim válasza:
Csak a klasszikus viccet tudom idézni, ami nyilván nem véletlenül született:
– Ez az étel milyen húsból van?
– Cirke.
– És ez?
– Kaca.
– És ez?
– Kuta.
– Micsoda?! De hát azt nem szabad!
– Ja, akkor az isz cirke.
3/3 anonim válasza:
idióta kérdés, nyilván wang mester, akinél 10000 egy menü, mást használ mint a sarki gyorsbüfé, ahol 500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!