Honnan tudhatom meg, hogy koloratúrszoprán vagyok-e?
Figyelt kérdés
Annyi biztos, hogy szoprán vagyok, jól kiéneklem a magas hangokat, a kórusvezetőnk még szoprán2-t sem enged nekem énekelni, csak szoprán1-et.
Felső a-ig tudok minden gond nélkül énekelni, beéneklés után tovább is, de a c-t vagy cisz-t már csak keservesen érem el.
Csak énektanár tudná megmondani, hogy lehet(ne)-e belőlem koloratúrszoprán? Vagy van ennek eldöntésére valamilyen "módszer"? Adottság ez, vagy gyakorlás kérdése?
Csak hobbi- és kórusénekes vagyok, aki viszont szívesen fejlődne.
2017. dec. 7. 22:09
1/2 anonim válasza:
Ha már egyszer leírtad hogy csak ének tanár tudja megmondani akkor miért kérdezed ???
2/2 anonim válasza:
Ha az Éj királynője mindkét áriáját pontosan ki tudod énekelni, akkor az vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!