Kis filmet kell forgatnunk gólyabálra a magyarságról ami vicces de nincs ötletünk, tudnátok írni párat?
Figyelt kérdés
#művészet #gólya #kisfilm #töltött káposzta #para #kategoriatevesztes #moraferenc #kiadvanyszerkeszto
2017. nov. 15. 22:22
1/2 anonim válasza:
Pedig rengeteg alapanyag van. Az átlag magyar ember szerint; -mindent mi találtunk fel, - mi mindenhez értünk , - mi vagyunk a világon a legjobb munkaerő, - az összes környező ország népei utálnak minket, de csak mert ők a szemétládák,- nincs pénze senkinek mert alul van fizetve, de tele az ország luxusautókkal és az emberek nagyrészének saját lakása van / ez nem baj, csak mondom/, sok lógós azért nem vesz bérletet, vonaljegyet, mert “ nehogymá” fizessen is azért, hogy felszáll ezekre a csöves mercedes, volvo buszokra ( szerintem ez is hungarikum), egy-egy daganat diagnosztizálására hónapokat kell várni, de nem baj , mert vannak szép stadionjaink aranylábú, méltatlanul alul fizetett ( államilag támogatva) , oly szép sikereket elért futballistáink és az őket támogató szotyiköpködő, utcán hugyozó, autó borogató, rendőri kíséretet igénylő drukkerek számára. Ha kicsit gondolkodnék, folytathatnám a sort, de talán indulónak ez is elég, remélem tudtam segíteni.
2/2 anonim válasza:
Haha, valakinek fáj az igazság. Nem baj, pontozz le hülyegyerek, engem hidegen hagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!