Kezzel keszitett rajzot eladni?
pl ugy mint furaffinityn csak nem rajzpaddal
vagy erre kb esely nincs es vegyek egy rajzpadot?
Ez baj, hogy nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél. De egyébként mindent el lehet adni, amennyiben van rá kereslet. Rajtad múlik, hogy mennyire vagy ügyes rajzoló, és mennyire találod meg a célközönségedet. Kérdés, hogy mit rajzolsz és mennyiért tudod eladni. De ez általában nem így megy, hogy rajzolsz aztán eladod. A grafikusok általában megrendelésre dolgoznak. A saját rajzok inkább arra jók, hogy be tudd mutatni a megrendelőknek, hogy milyen stílust várhatnak el tőled.
Egyébként kézzel készített rajzot beszkennelni szerintem a rosszabb megoldás hosszú távon. Úgyhogy ha komolyan gondolod, jobb ha beszerzel egy rajzpadot, és eleve digitális formában készíted el a rajzokat.
Én 17 évesen adok el grafittal készült portrékat megrendelésre, és kb 2 éve kezdtem. Semmi képzésben nem részesültem. Szóval bármi lehetséges. Ha jó vagy portrékészítésben, keress ismerősöket, akik szeretnének magukról vagy a családtagjaikról egy rajzot. Nekem anyum szokta hozni a rendeléseket, meg facebookra szokta kirakni a "műveimet", így jóval könnyebb dolgom van. Meg hát képzett profihoz képest elég olcsón dolgozok. 1500-at szoktam kérni egy portréért.
Szóval ami kell, az ismertség, a megrendelők igénye, plusz deviantart meg hasonló oldalakra tedd fel a munkáidat, hátha valaki megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!