Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kezzel keszitett rajzot eladni?

Kezzel keszitett rajzot eladni?

Figyelt kérdés

pl ugy mint furaffinityn csak nem rajzpaddal

vagy erre kb esely nincs es vegyek egy rajzpadot?

#rajz #furaffinity
2017. szept. 25. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, de mi a kérdés?
2017. szept. 25. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
ceruzaval vagy tollal keszitett rajzot el lehet e adni barhol pl szkennelve vagy nemtudom
2017. szept. 25. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
81%

Ez baj, hogy nem tudod pontosan, hogy mit szeretnél. De egyébként mindent el lehet adni, amennyiben van rá kereslet. Rajtad múlik, hogy mennyire vagy ügyes rajzoló, és mennyire találod meg a célközönségedet. Kérdés, hogy mit rajzolsz és mennyiért tudod eladni. De ez általában nem így megy, hogy rajzolsz aztán eladod. A grafikusok általában megrendelésre dolgoznak. A saját rajzok inkább arra jók, hogy be tudd mutatni a megrendelőknek, hogy milyen stílust várhatnak el tőled.

Egyébként kézzel készített rajzot beszkennelni szerintem a rosszabb megoldás hosszú távon. Úgyhogy ha komolyan gondolod, jobb ha beszerzel egy rajzpadot, és eleve digitális formában készíted el a rajzokat.

2017. szept. 25. 13:35
 4/7 A kérdező kommentje:
csak megtetszett az otlet igazabol es rajzpadom nincs ezert volt kerdes hogy az ilyen nem digitalis rajzokat mennyire viszik
2017. szept. 25. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a világelitben vagy tudás szempontjából, és nemzetközi szinten is elismernek, akkor a kortárs művészetet kedvelő gyűjtők valószínűleg vesznek tőled bármilyen rajzot. Persze csak eredetit, nem beszkennelve... A másolat értéktelen, bármiről is legyen szó.
2017. szept. 25. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 évesen adok el grafittal készült portrékat megrendelésre, és kb 2 éve kezdtem. Semmi képzésben nem részesültem. Szóval bármi lehetséges. Ha jó vagy portrékészítésben, keress ismerősöket, akik szeretnének magukról vagy a családtagjaikról egy rajzot. Nekem anyum szokta hozni a rendeléseket, meg facebookra szokta kirakni a "műveimet", így jóval könnyebb dolgom van. Meg hát képzett profihoz képest elég olcsón dolgozok. 1500-at szoktam kérni egy portréért.

Szóval ami kell, az ismertség, a megrendelők igénye, plusz deviantart meg hasonló oldalakra tedd fel a munkáidat, hátha valaki megtalál.

2017. szept. 25. 19:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy el lehet őket adni.
2017. szept. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!