Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi alkotásokról?

Figyelt kérdés

Fejlődés

.

. .

. . .

. . 1

. 3 1

17 2 1

8 1

1

Ketten

áA

Az első ún.számművészet,a második ún.betűművészet

2017. szept. 22. 12:15
 1/10 A kérdező kommentje:

Az elsőt nem sikerült jól beírni,ideírom a három részét,sorát vízszintesen:

1 8 17 . . .

1 2 3 . . .

1 1 1 . . .

Ez volna,csak "felállítva",függőlegesen.

2017. szept. 22. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Blöff
2017. szept. 22. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Szóval már megint. Vagy még mindig. Oké.

Ez nálam ilyen kategória:

[link]

Mit gondolsz? Jó a festményem?

A totál semmi. Csak akkor működik, ha beleképzelsz valamit.

Nekem nem jön át. Bocs.

2017. szept. 22. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Modern " művészetnek " nevezett kapitalista baromság... kemény, de ez a véleményem. A művészet nem itt kezdődik, csak pénz.
2017. szept. 23. 03:49
 5/10 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam,az egyik számművészet,a másik betűművészet.Nem tudom,az ilyesmi csak az én kitalálmányom-e vagy más is feltalálta .

NEM összevissza,véletlen rakosgattam egymás mellé a számokat és a betűket.

De csináltam már olyat is.Arról véleményt kérdezni -nem tartom szükségesnek.

Röviden a Ketten-ről.

Ketten

áA

Az "a" és "á" hang valamint az a és á betű,ezekre kell gondolni.Az "á" a legáltalánosabb beszédhang,minden-vagy majdnem minden -nyelvben megtalálható.Az "a" ritka,ám speciális,különleges hang.Az "á" kis-, az "a" nagybetűvel.

A kisbetűs írást tekinthetjük az alapnak,hisz többnyire kisbetűkkel írunk.A nagybetűnek bizonyos különleges funkciói vannak.De hiába a kisbetű az alap-van,amikor a kisbetűs írásban is szerepel nagybetű.Helyette a kisbetű HIBA.

A kétféle betű szerepe + az "á" mint az Általános, az"a" mint a Különleges :ezek kapcsolata,melyik hogy van jelölve,mindez milyen képzettársításokat képes indukálni.Innen kellene kiindulni.Ha a "szerzői mondanivalót" keresi valaki...

2017. szept. 23. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig azt írom, hogy ez blöff, nem művészet. Két betűt egymás mellé raktál, Gratulálok! Mindjárt magam alá szarok...

Kíváncsi lennék rá, mennyit agyalsz ezeken. Ha 1-2 percet, akkor oké, de remélem ennél többet nem, mert akkor ez időpazarlás! Most én is írhatnék 2 betűt, aztán belemagyarázhatok akármit. Csak hát miért csinálnék ekkora hülyeséget, amikor van képzőművész tehetségem, és olyat is csinálhatok, ami tényleg elgondolkodtatja/ámulatba ejti/gyönyörködteti/etc. az embereket.

2017. szept. 23. 14:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez az a kategória mikor egy pirosra festett lapot áthúz valaki egy kék vonallal és azt mondják művészet... vagy épp össze-vissza firkál egy lapra, és máris művészet.
2017. szept. 23. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

"Az "a" és "á" hang valamint az a és á betű,ezekre kell gondolni.Az "á" a legáltalánosabb beszédhang,minden-vagy majdnem minden -nyelvben megtalálható.Az "a" ritka,ám speciális,különleges hang.Az "á" kis-, az "a" nagybetűvel.

A kisbetűs írást tekinthetjük az alapnak,hisz többnyire kisbetűkkel írunk.A nagybetűnek bizonyos különleges funkciói vannak.De hiába a kisbetű az alap-van,amikor a kisbetűs írásban is szerepel nagybetű.Helyette a kisbetű HIBA.

A kétféle betű szerepe + az "á" mint az Általános, az"a" mint a Különleges :ezek kapcsolata,melyik hogy van jelölve,mindez milyen képzettársításokat képes indukálni.Innen kellene kiindulni.Ha a "szerzői mondanivalót" keresi valaki..."

Nyelvészeti végzettségem van, és amiket írtál, vagy nem igazak, vagy annyira szubjektívek, hogy nem várható el az értelmezés. Például a palóc olvasóközönséget kizárod? A kisbetű nem volt előbb a nagybetűnél, ugyanis a betűket sok helyen előbb kőbe, fába vésték, ott pedig az anyag határozta egy, milyen lesz a betű. Az á nem ugyanaz a magyarban, a franciában stb., minden nyelv másként ejti. 4 nyelyen beszélek, de pl. olyat nem tudok, ahol olyan, mint nálunk,hogy csak hosszú verziója van.

2017. szept. 24. 11:52
 9/10 anonim ***** válasza:
50%

A kérdésedre nem válaszoltam: a megközelítés érdekes, a kreativitást és önálló ötletet értékelem, de nem tudsz eleget a betűkről ehhez, ráadásul betű vagy hangművészet? Kevered a leírt alakot a kiejtett fonémával.

Minden esetre én is azt gondolom, hogy ez még nem művészet. Ez olyan, mint amikor valaki tud szépen énekelni,de azért még nem zenész.

2017. szept. 24. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ott a probléma, hogy ezt csak te látod bele és ennyi. Ennyi erővel rajzolok egy fekete karikát vagy épp írok egy " O " betűt és akkor ráfogom, hogy ez a végtelen mert sosincs vége, és benn van minden ami valaha történt a világegyetemben... nos körülbelül ez a kategória, mindenki másnak meg ott egy O betű.
2017. szept. 24. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!