Szerintetek hány éves lehetek, az alábbi leírás alapján?
Ez egyik könyvkritikámból való részlet (a "-val körbekerített mondatok ugyebár az íróhoz hűen vannak benne a kritikában, helyesírásilag egyaránt):
A végén megemlíti az író, hogy „Sziasztok ha szeretitek a horrort , a lenyűgöző teremtményeket és a szerelmet akkor olvassátok tovább a történetet amit irok , véleményeket várok jót és rosszat eggyaránt.( a helyesírási hibáimat kérlek szépen ne nézzétek, köszi )" Hát, rosszat azt bizony kapsz most tőlem. És nem sértegetni akarlak, hacsak nem Magyarországon élsz (ergo nem tanulod a magyar nyelvtant), vagy valamilyen betegséged van (pl. diszlexia) akkor csak annyit tudok mondani, hogy nagyon hanyag és igénytelen vagy az írásoddal szemben. A helyesírási hibákat MUSZÁJ néznem, hiszen egy könyv a szavakból, és a kerek mondatokból épül fel. Habár nálad kerek mondatokat sem nagyon láttam. Nem mindig függ össze, amit írsz.
15.
Kíváncsian várom a megfejtést :)
14 éves vagyok.
Csak azt akartam megnézni, koromhoz képest hogy fejlődök:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!