Kamaszok, szerintetek unalmas lehetek beszélgetőtársnak? (leírás alul)
17/F vagyok
A hobbim a fényképezés, időjárás, azokról is szeretek beszélni, meg szoktam még zenékről, tv műsorokról, hétköznapi életről, és velem történt dolgokról.
Amikor valakivel beszélgetek, gyakran teszek fel neki róla kérdéseket, meg ha említ valami szokatlan eseményt megkérdezem tőle hogy történt.
Elég sok mindent szoktam kérdezni, nem nagyon tudom megnevettetni az embereket, viszont nevetni tudok a vicces dolgokon.
A leírtak alapján szerintetek unalmas lehetek, és jogosan fordul el mindenki tőlem, akivel megpróbálok összehaverkodni?
Bunkóskodni nem szoktam, csak amikor már felbosszantott valaki.
Nekem is szimpinek tűnsz, a legjobb haverjaim is ilyen típusok, szeretem, hogy érdekli őket, mi történt velem, ha meg nem tudok miről beszélni, akkor nekik mindig van témájuk :)
16/L
Nekem aranyosnak tünsz. :) Bár én nem tudok fényképezni, és az idöjáráshoz sem értek, de minden ilyenre nyitott vagyok, jó hallgatni az emberek hobbijairól, pl azt is szívesen hallgatom, ha azt osztálytársam kvantumfizikáról meg atomerömüvekröl beszél, még ha nem is értek mindent.
Szóval, szerintem nem vagy unalmas. :)
13/L
Ha már a fotózásról lehet veled beszélgetni, akkor nyilván más vizuális művézetekről is, szóval semmiképp sem lehetsz unalmas:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!