Akik sokat rajzolnak, mi a top3 eszköz, amit valaha probaltatok és a birtokotokban van?
Rotling, töltő ceruza, csőtoll a top 3, radírom megvan évek óta, de maximum a tollal átrajzolt kontúrok mellől radírozom a grafitot.
Többi: ívesvonalzók (több méretben - saját készítésűek haljékony müanyagból, így nem törik/repedezik meg), mappám egyik oldala rajztábla a másik oldala vékony müanyag így stabilabb is (asztalos rokonom készítette),
Wacom rajztábla, amit fél éve vettem, hogy tudjak érvényesülni bizonyos versenyeken (mmorpg rajz eventeken). Hiába írják oda a ceruza stb használatát, mindig előnybe részesítik a digitálisakat, ezt teszteltem is... 2 éven át neveztem csőtollas rajzokkal, a 3. évre utolsó napon ratyi MS Paint-tal firkáltam ratyi figurákat és 6. lett.-.-"
Nagyrészt a munkafelületem papír, gépen: ArtRage program, olykor bőr
Pl hennázáskor.
Szobrászat terén:
Hobbi szike, szivacs, öntőkeret.
Anyagok: Viasz, szilikon, műgyanta.
Nalam a top az egy puha (minimum) 2B-s ceruza. Monopol radir es egy jominosegu papir.
Ezen kivul kb 20 eve rajzolok komoly szinten, s azt tudom, hogy nem az eszkozon mulik a tudas es tehetseg. Aki jo, az a homokba is olyan rajzot produkal hogy elall a szavad ;)
Kérdező, a helyedben én nem gúnyolódnék az első válaszolón, ugyanis, ha valaki igazán tud, akkornagyjábóltökmindegy, hogy milyen márkájú a ceruzája. ;)
Jól is néznénk ki, ha az érték, a tehetség, a képesség, vagy az esztétika az eszközökön múlna.
Üdv: csak egy kisképzős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!