Van-e ötletetek?
Lényegében annyi, hogy az iskolában suliújságba lehet pályázni képekkel. És én szeretnék, a tudás meg van hozzá, már csak ötlet kéne, ami nincs :D
Szóval annyi kikötés van, hogy az iskolához kell fűzödnie, a műfaja bármilyen lehet.
Esetleg bárkinek bármilyen tapasztalata, ötlete ilyennel kapcsolatban?
Azt kell mondanom, hogy nem rossz!
Csak a diákokat kiengedik az iskola elé dohányozni...:(
Ne vedd zokon. Fiam szeret rajzolni. Eddig még soha nem kérdezte, mit rajzoljon...
Én egy régi romos sulit rajzolnék félig, majd az állványzatot, aztán a modern kész sulit.
1-es, az még a régi szép időkben volt..
Már szabad bagózni...
Köszönöm az ötletet, a rajz sem rossz!
És igen, mára már kiengednek mindenkit cigizn
Szívem, ha pályázat s azt kérik alkoss, ott az ötletet is neked kell megalkotni....
Az olyan ember, akinek nincs ötlete az ne alkosson, mert az nem az igazi.
Csinálj inspirációs képgyűjtést/használd az agyad, ha nincs ötlet ne nevezz.
Ahogy az olyat is utálom "milyen üzletet nyissak? Pénzem van."
Ha valami nem ihleti meg az alkotót az nem lesz egy olyan minőség, mint amihez van sok ötlete s élvezi.
Az alkotás ott kezdődik, hogy ötlet.
Nekem az a baj sok is van. Van hogy alvás közepedte felkelek s papírra gyorsan felvázolom. 24/7-ben van nálam vázoláshoz cucc.
Más ötletével pályázni elég szegényes, nem becsületes. Nem gondolod?
Volt már olyan ember anno, aki megpróbálta másolni az ötletemet a vizsgamunkájára... Amint megláttam szóltam tanáromnak, hogy a másik tanár keze alatti diák az én munkám alapját lopta be. Rbsztt xD határidő előtt csinálhatott újat. Úgy kell neki.
Ez erős pl, de látszik sok az agyatlan, akiknek semmi ötletük.
Ne legyél ilyen s keresd meg azt amit magadénak mondhatsz az adott témában s alkoss szívből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!