Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményetek?

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretném kikérni a véleményetek:) A Közeljövőben szeretnék csináltatni egy tetkót, ami egy Kitsune maszkot ábrázol. Nem szeretnék nagy tetoválást, és vonalas lenne. Ezt a tarkómra gondoltam, de most, hogy már nemsokára meg lesz valósítva szeretném mások véleményét kikérni, hogy jó ötlet lenne-e oda. Esetleg nektek van-e kreatívabb ötletetek:))

Nem mellesleg így néz ki egy Kitsune maszk: [link]

#Japán #tetoválás #japán folklór
2017. júl. 26. 15:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jó és ízléses, ha nem nagyban szeretnéd! Ha hordoz valami jelentést számodra vagy csak szimplán tetszik csináltasd meg :)
2017. júl. 26. 15:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:) Igen, nagyon szeretem és közel áll hozzám a japán mitológia, japán folklór.

És köszönöm a megerősítést:)

2017. júl. 26. 16:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, nyomjad nyugodtan! Végre nem az unásig kimerített rózsa-nonfiguratív-csillag kombó. Egyedi és ötletes!:)
2017. júl. 26. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Jól néz ki, bár teli combon jobban mutatna, akár elöl akár hátul. Tarkóra kicsit kicsi, hátra meg max egyik lapockára :) De én még vinnék bele ezt-azt, hogy ne árválkodjon a maszk sem :)
2017. júl. 27. 07:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a pozitív visszajelzéseket:))

Igen, a tömeg tetoválásoknak én sem látom értelmét, max ha tényleg jelent valamit az adott személy számára.

A combon én is gondolkoztam, meg hogy egy-két színt lehet jó lenne belevinni, ezért is voltam kíváncsi a véleményekre. Még van időm eldönteni, majd meglátjuk mi lesz:)

2017. júl. 27. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, én is imádom a japán kultúrát :)
2017. júl. 28. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Mielőtt bele lendülsz annyit mondok:

STOP

Hány éves vagy, mert ez nem lett kiírva.

Ha tizenéves, akkor egy jó tanács:

Várd ki a huszonéves kort s a kialakuló izlésedet. Rengetegen rengeteg tetoválást megbántak.

Nekem 15 éves koromtól, ha mindent fel tetováltam volna lehet most csak fognám a fejem mekkora hülye voltam.

Én is szépen kivártam s végül a tarkómtól a farok csontomig varrattam egy koreai idézetet.

Szóval mielőtt bele vágsz fontold meg s józan ésszel, ne fellángolásból. Nem egy embernek kellett átterveznem a régi tetkóját, ami szívás nem csak az alkotónak, de a vevőnek is a "potya" pénzkidobásért.

Anime/manga/kelet fan vagyok, s művészetis.

Egy maszk nem éppen a tarkóra való.

Esetleg nemet is írhatsz.

Az ilyen témákhoz alap odabökni nemed s korod.

N/24

2017. aug. 16. 02:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!