Mi a véleményetek?
Sziasztok, szeretném kikérni a véleményetek:) A Közeljövőben szeretnék csináltatni egy tetkót, ami egy Kitsune maszkot ábrázol. Nem szeretnék nagy tetoválást, és vonalas lenne. Ezt a tarkómra gondoltam, de most, hogy már nemsokára meg lesz valósítva szeretném mások véleményét kikérni, hogy jó ötlet lenne-e oda. Esetleg nektek van-e kreatívabb ötletetek:))
Nem mellesleg így néz ki egy Kitsune maszk: [link]
Köszönöm a választ:) Igen, nagyon szeretem és közel áll hozzám a japán mitológia, japán folklór.
És köszönöm a megerősítést:)
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket:))
Igen, a tömeg tetoválásoknak én sem látom értelmét, max ha tényleg jelent valamit az adott személy számára.
A combon én is gondolkoztam, meg hogy egy-két színt lehet jó lenne belevinni, ezért is voltam kíváncsi a véleményekre. Még van időm eldönteni, majd meglátjuk mi lesz:)
Mielőtt bele lendülsz annyit mondok:
STOP
Hány éves vagy, mert ez nem lett kiírva.
Ha tizenéves, akkor egy jó tanács:
Várd ki a huszonéves kort s a kialakuló izlésedet. Rengetegen rengeteg tetoválást megbántak.
Nekem 15 éves koromtól, ha mindent fel tetováltam volna lehet most csak fognám a fejem mekkora hülye voltam.
Én is szépen kivártam s végül a tarkómtól a farok csontomig varrattam egy koreai idézetet.
Szóval mielőtt bele vágsz fontold meg s józan ésszel, ne fellángolásból. Nem egy embernek kellett átterveznem a régi tetkóját, ami szívás nem csak az alkotónak, de a vevőnek is a "potya" pénzkidobásért.
Anime/manga/kelet fan vagyok, s művészetis.
Egy maszk nem éppen a tarkóra való.
Esetleg nemet is írhatsz.
Az ilyen témákhoz alap odabökni nemed s korod.
N/24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!