Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A magyar nép miért ilyen?...

A magyar nép miért ilyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mindig csak a rosszat látjuk mindenben. Nem vagyunk képesek elfogadóak lenni és ok nélkül szidjuk a másikat.

Olvasgattam itt a Pápai Jociról szóló kérdéseket és nem csalódtam a magyarokban. (Tisztelet a kivételnek) Olyan undorító módon álltok hozzá és az Origo című dalához. A származásáról senki nem tehet, attól ő még lehet egy nagyon rendes és tehetséges ember. Szerintem a dal igenis megállja a helyét, szinte minden országtól 7,8,10 és 12 pontot kaptunk a második elődöntőben. A mondanivalója nagyon fontos és ajánlom figyelmetekbe, hogy gondolkozzatok el rajta. Az összes külföldi imádja, holott ők is elítélhetnék a származása miatt. De nem teszik, mivel elfogadják és látják, hogy tehetséges.

Szerintem büszkék lehetünk rá.

"Csak" ennyit szerettem volna, köszönöm ha végigolvastad

2017. máj. 12. 20:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%

"Nem vayok kislány, és Pápai Joci sem épp szimpatikus. Csak én ki tudom fejezni magam trágár szavak használata nélkül is. Mert attól senki sem lesz "menőbb"..."

"Kijavítanám magam: A gyakoris prolik körében igenis menőbb leszel (ezt mutatják a százalékok is) :)"

Pont lesz..rom, hogy mit gondol rólam egy ismeretlen valaki, aki a gyakori előtt csücsül. A szóhasználatomon kívül van bármi kivetnivaló a mondandómban? Hm? Ha igen, akkor azt írd, ha meg nem, akkor fejezd be a flame warozást és offolást és húzz a fenébe csajszi.

2017. máj. 13. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

12

A stílus maga az ember. Te egy tahó vagy. Na pá!

2017. máj. 13. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

A magyar nép nem összetartó, itt is látszik. A legtöbben már a neve és származása miatt utálni kezdték zsigerből, nem szép dolog. Egy tehetséges előadó, sok ember számára példa lehet.

U.I.: Ez az ország több millió szakértő országa (most éppen zene szakértő, EB idején futballszakértő, migráns válságkor biztonságpolitikai szakértő stb.), aki fikázza annak nagyrészt köze sincs a zenéhez de szakmailag nyilatkozik róla (is) és másokról (is) mert azt hiszi ért hozzá.

2017. máj. 14. 09:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nem áll le szrt dobálni, akik dobálják azok nincsenek többen csupán nagyobb a hangjuk. Plusz ott van a csorda szellem, ha valaki elkezdi dobálni odaállnak mellé a hasonló gyáva idióták, de akkor se ők vannak többen csak szeretnek ugatni. A kommentvilág hátránya, undorító szerintem hogy bárki bármit megtehet névtelenül, gyáva suttyók köpködhetnek komolyan vagy viccből akár, én rég nem olvasok kommenteket.
2017. máj. 16. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:

"A stílus maga az ember. Te egy tahó vagy. Na pá!"

Felőlem annak tartasz aminek akarsz, utálok a semmiről vitatkozni, cső csajszi.

2017. máj. 16. 16:15
 16/17 anonim ***** válasza:
43%

15

Ahhoz képest folyamatosan irkálsz nekem. (Amúgy férfi vagyok)

2017. máj. 16. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Az eurovízió szerintem gusztustalan. Valószínű, hogy nem a tehetsége miatt került be a Pápai Joci, hanem azért, mert cigány (amúgy tényleg nem olyan rossz a hangja). A Conchita Wurst is azért nyert, mert transznemű, és azt a fene nagy elfogadást akarták kifejezni, egyébként undorító volt, amit előadott. Állítólag azért is kapott annyi pontot, mert meg volt beszélve, hogy az orosz csapat pontjait is ő kapja; ezzel azt akarták kifejezni, hogy a másságot maximálisan elfogadják, és elítélik a diktatórikus orosz rezsimet. Pedig szerintem a kultúra, a sport és a tudomány olyan dolgok, amikbe semmiképpen se szabadna belekeverni a politikát, főleg nem a politika miatt részrehajlónak lenni.
2017. jún. 13. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!