A magyar nép miért ilyen? (Többi lent)
Mindig csak a rosszat látjuk mindenben. Nem vagyunk képesek elfogadóak lenni és ok nélkül szidjuk a másikat.
Olvasgattam itt a Pápai Jociról szóló kérdéseket és nem csalódtam a magyarokban. (Tisztelet a kivételnek) Olyan undorító módon álltok hozzá és az Origo című dalához. A származásáról senki nem tehet, attól ő még lehet egy nagyon rendes és tehetséges ember. Szerintem a dal igenis megállja a helyét, szinte minden országtól 7,8,10 és 12 pontot kaptunk a második elődöntőben. A mondanivalója nagyon fontos és ajánlom figyelmetekbe, hogy gondolkozzatok el rajta. Az összes külföldi imádja, holott ők is elítélhetnék a származása miatt. De nem teszik, mivel elfogadják és látják, hogy tehetséges.
Szerintem büszkék lehetünk rá.
"Csak" ennyit szerettem volna, köszönöm ha végigolvastad
"Nem vayok kislány, és Pápai Joci sem épp szimpatikus. Csak én ki tudom fejezni magam trágár szavak használata nélkül is. Mert attól senki sem lesz "menőbb"..."
"Kijavítanám magam: A gyakoris prolik körében igenis menőbb leszel (ezt mutatják a százalékok is) :)"
Pont lesz..rom, hogy mit gondol rólam egy ismeretlen valaki, aki a gyakori előtt csücsül. A szóhasználatomon kívül van bármi kivetnivaló a mondandómban? Hm? Ha igen, akkor azt írd, ha meg nem, akkor fejezd be a flame warozást és offolást és húzz a fenébe csajszi.
12
A stílus maga az ember. Te egy tahó vagy. Na pá!
A magyar nép nem összetartó, itt is látszik. A legtöbben már a neve és származása miatt utálni kezdték zsigerből, nem szép dolog. Egy tehetséges előadó, sok ember számára példa lehet.
U.I.: Ez az ország több millió szakértő országa (most éppen zene szakértő, EB idején futballszakértő, migráns válságkor biztonságpolitikai szakértő stb.), aki fikázza annak nagyrészt köze sincs a zenéhez de szakmailag nyilatkozik róla (is) és másokról (is) mert azt hiszi ért hozzá.
"A stílus maga az ember. Te egy tahó vagy. Na pá!"
Felőlem annak tartasz aminek akarsz, utálok a semmiről vitatkozni, cső csajszi.
15
Ahhoz képest folyamatosan irkálsz nekem. (Amúgy férfi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!