A magyar nép miért ilyen? (Többi lent)
Mindig csak a rosszat látjuk mindenben. Nem vagyunk képesek elfogadóak lenni és ok nélkül szidjuk a másikat.
Olvasgattam itt a Pápai Jociról szóló kérdéseket és nem csalódtam a magyarokban. (Tisztelet a kivételnek) Olyan undorító módon álltok hozzá és az Origo című dalához. A származásáról senki nem tehet, attól ő még lehet egy nagyon rendes és tehetséges ember. Szerintem a dal igenis megállja a helyét, szinte minden országtól 7,8,10 és 12 pontot kaptunk a második elődöntőben. A mondanivalója nagyon fontos és ajánlom figyelmetekbe, hogy gondolkozzatok el rajta. Az összes külföldi imádja, holott ők is elítélhetnék a származása miatt. De nem teszik, mivel elfogadják és látják, hogy tehetséges.
Szerintem büszkék lehetünk rá.
"Csak" ennyit szerettem volna, köszönöm ha végigolvastad
Ne általánosíts....
Ja én azt sem tudom ki az a Pápai Joci, és szerintem sokan vagyunk.meg igy? Akkor mi?
Pápai Joci egy középszerű énekes és nem a származása miatt. A száma meg egyenesen borzalom és szintén nem a származása miatt. Mondjuk az egész Eurovízió egy vicc, nem szakmai zsűri dönt, hanem az országok pontozgatják egymást szimpátia szerint. Proli Disneyland. Ennek megfelelően mi is az esetek 90%-ában egy nagy sz..rt küldünk oda.
No, tehát ha nekem ez a szubjektív véleményem, akkor én egy nem elfogadó, büdös paraszt vagyok?
4
Te nem a véleményed miatt vagy paraszt, hanem amiatt, amilyen formában és stílusban elénk tárod. :)
A dal elmegy szódával, az énekes meg szimpatikus.
Amúgy a magyar nép tényleg hajlamos az ítélkezésre, negativitásra. Szóljon ha van vkinek ötlete hogy lehet ebből az embereket kigyógyítani. :D
a netes negatív kommentároknál amúgy is gyakran élik ki a gyűlölködést bármely nép fiai, nem érdemes sokat olvasni ilyesmit mert az életkedve is elmegy az embernek
"Te nem a véleményed miatt vagy paraszt, hanem amiatt, amilyen formában és stílusban elénk tárod. :)"
Pápai Jocó fanatikus kislányhoz van szerencsém?
8
Nem vayok kislány, és Pápai Joci sem épp szimpatikus. Csak én ki tudom fejezni magam trágár szavak használata nélkül is. Mert attól senki sem lesz "menőbb"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!