Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A magyar nép miért ilyen?...

A magyar nép miért ilyen? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mindig csak a rosszat látjuk mindenben. Nem vagyunk képesek elfogadóak lenni és ok nélkül szidjuk a másikat.

Olvasgattam itt a Pápai Jociról szóló kérdéseket és nem csalódtam a magyarokban. (Tisztelet a kivételnek) Olyan undorító módon álltok hozzá és az Origo című dalához. A származásáról senki nem tehet, attól ő még lehet egy nagyon rendes és tehetséges ember. Szerintem a dal igenis megállja a helyét, szinte minden országtól 7,8,10 és 12 pontot kaptunk a második elődöntőben. A mondanivalója nagyon fontos és ajánlom figyelmetekbe, hogy gondolkozzatok el rajta. Az összes külföldi imádja, holott ők is elítélhetnék a származása miatt. De nem teszik, mivel elfogadják és látják, hogy tehetséges.

Szerintem büszkék lehetünk rá.

"Csak" ennyit szerettem volna, köszönöm ha végigolvastad

2017. máj. 12. 20:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Biztos hallottál az izlések és a pofonokról, kedves amerikai.
2017. máj. 12. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Ne általánosíts....

Ja én azt sem tudom ki az a Pápai Joci, és szerintem sokan vagyunk.meg igy? Akkor mi?

2017. máj. 12. 20:57
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Én is csak a nevét hallottam, mást nem tudok róla.
2017. máj. 12. 21:02
 4/17 anonim ***** válasza:
52%

Pápai Joci egy középszerű énekes és nem a származása miatt. A száma meg egyenesen borzalom és szintén nem a származása miatt. Mondjuk az egész Eurovízió egy vicc, nem szakmai zsűri dönt, hanem az országok pontozgatják egymást szimpátia szerint. Proli Disneyland. Ennek megfelelően mi is az esetek 90%-ában egy nagy sz..rt küldünk oda.

No, tehát ha nekem ez a szubjektív véleményem, akkor én egy nem elfogadó, büdös paraszt vagyok?

2017. máj. 12. 21:43
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

4

Te nem a véleményed miatt vagy paraszt, hanem amiatt, amilyen formában és stílusban elénk tárod. :)

2017. máj. 13. 00:25
 6/17 anonim ***** válasza:
53%

A dal elmegy szódával, az énekes meg szimpatikus.

Amúgy a magyar nép tényleg hajlamos az ítélkezésre, negativitásra. Szóljon ha van vkinek ötlete hogy lehet ebből az embereket kigyógyítani. :D

a netes negatív kommentároknál amúgy is gyakran élik ki a gyűlölködést bármely nép fiai, nem érdemes sokat olvasni ilyesmit mert az életkedve is elmegy az embernek

2017. máj. 13. 01:30
 7/17 anonim ***** válasza:
40%
Nekem speciel azért nem tetszik, mert a nyelvén kívül semmi magyar nincs benne, az is megspékelve jálomáló-val.
2017. máj. 13. 09:02
 8/17 anonim ***** válasza:
28%

"Te nem a véleményed miatt vagy paraszt, hanem amiatt, amilyen formában és stílusban elénk tárod. :)"

Pápai Jocó fanatikus kislányhoz van szerencsém?

2017. máj. 13. 10:46
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

8

Nem vayok kislány, és Pápai Joci sem épp szimpatikus. Csak én ki tudom fejezni magam trágár szavak használata nélkül is. Mert attól senki sem lesz "menőbb"...

2017. máj. 13. 12:31
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
Kijavítanám magam: A gyakoris prolik körében igenis menőbb leszel (ezt mutatják a százalékok is) :)
2017. máj. 13. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!