Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van olyan könyv, ami jól...

Van olyan könyv, ami jól megtanítja a szén- ill. grafitrajzolás lapjait?

Figyelt kérdés
"Idősnek" érzem magam ahhoz, hogy profiszinten elkezdjek rajzolni, meg hogy különtanárhoz járjak, de szívesen megtanulnám, mint hobbit. Eléggé elfoglalt vagyok, ezért nincs időm sem rajztanárhoz járni. De agyon tettszik a rajzolásnak ez az ága:D
2010. máj. 14. 16:20
 1/3 anonim válasza:
szerintem helyesírási szabályzatot kéne venned de lehet vagy csak hülye vagy hogy a rajzolás lapjait akarod megtanulni
2010. máj. 19. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:

kösz a baromi hasznos választ. Amúgy amikor kiírok egy ilyen oldalra egy kérdést, általában nem a helyesírásra szoktam leginkább koncentrálni. Akarod, hogy én is kielemezzem a tiédet? Szerintem nagybetű, de és vagy előtt vessző (mellérendelő összetett mondat) és hogy elé is vessző. Ezenkívül most 1-1, mivel ha arra szeretnéd felhívni a figyelmemet, hogy alapjai helyett "lapjait "írtam, azt így, idézőjelbe kelllene tenned, de mivel te nem így írtad, leírtad ugyanazt a hibát, mint én. Üdv a klubban! Ja, és a mondatod alapjában véve értelmezhetetlen:

"...kéne venned de lehet vagy csak hülye vagy..."

Ez a mondat a magyar helyesírási szabályok szerint értelmetlen, plusz a kötőszavakat nem halmozzuk.

Na, így most jó?:) És az elemzésem mellé kapsz a "ez a válasz szerintem nem hasznos" plecsnit:) sziamia

2010. máj. 19. 21:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Könyvesboltban láttam egyszer egy ilyen témájú könyvet, elég jónak tűnt.

De csak annyira emlékszem, hogy az író az anyagokat egy volt tanulójától kapta, aki korán meghalt.

2010. máj. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!