Van olyan könyv, ami jól megtanítja a szén- ill. grafitrajzolás lapjait?
kösz a baromi hasznos választ. Amúgy amikor kiírok egy ilyen oldalra egy kérdést, általában nem a helyesírásra szoktam leginkább koncentrálni. Akarod, hogy én is kielemezzem a tiédet? Szerintem nagybetű, de és vagy előtt vessző (mellérendelő összetett mondat) és hogy elé is vessző. Ezenkívül most 1-1, mivel ha arra szeretnéd felhívni a figyelmemet, hogy alapjai helyett "lapjait "írtam, azt így, idézőjelbe kelllene tenned, de mivel te nem így írtad, leírtad ugyanazt a hibát, mint én. Üdv a klubban! Ja, és a mondatod alapjában véve értelmezhetetlen:
"...kéne venned de lehet vagy csak hülye vagy..."
Ez a mondat a magyar helyesírási szabályok szerint értelmetlen, plusz a kötőszavakat nem halmozzuk.
Na, így most jó?:) És az elemzésem mellé kapsz a "ez a válasz szerintem nem hasznos" plecsnit:) sziamia
Könyvesboltban láttam egyszer egy ilyen témájú könyvet, elég jónak tűnt.
De csak annyira emlékszem, hogy az író az anyagokat egy volt tanulójától kapta, aki korán meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!