Olajfestésnél mennyire nehezíti meg a dolgom, ha a vászon amire dolgozom nincs kifeszítve?
Figyelt kérdés
Van egy kezelt festővásznam, még anno kaptam valahonnan és szeretnék rá festeni, viszont nem igazán tudom kifeszíteni semmire sem mert nincs se keretem se más eszközöm ehhez. Tapasztaltabb festőket kérdeznék, hogy ez mennyire problémás? Lehet attól még így rá értelmesen dolgozni? Köszönöm a válaszokat!2017. márc. 25. 20:37
1/2 anonim válasza:
rajzszöggel az ajtóra szekrény hátuljára csak kreatívan
2/2 anonim válasza:
Tábla mindenképpen kell hozzá vagy valamilyen keret/ falfelület aminek mindegy. Ha van ilyen, akkor vagy a már említett rajzszög, szög lehet a megoldás, vagy ami kevésbé drasztikus az a (festő) ragasztószalag (halványsárga színű, papír szerű anyagból) vagy csipeszek. A ragasztószalag azért jó, mert nem tépi le a festéket ha falra ragasztod és kevesebb munkával jár körberagasztani egy vásznat mint odaszögelni valahová. Az meg hogy mennyire probléma, hogy nincs mindenhol rögzítve a vászon attól függ hogyan akarsz festeni. Ha lendületesen akarsz, akkor okozhat gondot. De a ragasztószalag erre is megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!