Részegen balesetet okozó Stoh András már nem fog szerepelni az új Nemzeti Színházban?
Médiában szereplő emberekre nem vonatkoznak a törvények...
Csak ránk a poór népre!
Igen, többek közt a soföröket, rendőrőket, vizsgabiztosokat, oktatókat. Értelemszerűen, hiszen a jogosítványát biztos bevonják.
És ha börtönbe kerülnek, hiszen ne felejtsük el ennek azt hiszem letöltendő is lehet a büntetési tétele (de szerintem már felfüggesztettel) sem kaphat valaki erkölcsit és akkor az összes olyan állásból, ahova erkölcsi szükséges. Bár ebben nem vagyok biztos. De ha valaki letöltendőt kap, nem hiszem hogy fenntartják az állását akár egy percig is.
Mi van srácok? Ítélkezünk? Okosak vagyunk?! Tán ott volt bárki is közületek? Vagy, csak amit a média mond?!
Jaaa?!
Nem. Ő a börtönszínházban fog szerepelni, az Egy Váza vívódásai c. darabban.
Az ilyen urak jóvoltából olyan a közlekedési morál itt, mint amilyen.
Már évekkel ezelőtt meggoroltam faszikámra, mikor felnézett és vmi olyasmit mondott, hogy "jé meg is dögölhettem volna. Na majd óvatosabban."
Igen b*meg?! Megdögölhetett volna más is gyökér, miattad, mint most is. Semmit nem változott az Isten barma. Odabenn addig sem okoz majd közlekedési balesetet.
Óvakodj a részeg autóstohl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!